Covid-19 analīžu nodošanas punkti maina atrašanās vietu: kur būs jāvēršas turpmāk

© Sputnik / Sergey MelkonovВ Латвийском центре инфектологии развернута мобильная лаборатория для сдачи анализов на коронавирус
В Латвийском центре инфектологии развернута мобильная лаборатория для сдачи анализов на коронавирус - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tuvākajā laikā mobilās laboratorijas, kuras tika speciāli organizētas koronavīrusa testēšanai, pārvāksies, visa aktuālākā informācija būs atrodama interaktīvajā kartē.

RĪGA, 24. maijs – Sputnik. Atsevišķi Covid-19 analīžu nodošanas punkti tuvākajā laikā mainīs savu atrašanās vietu. Runa ir par speciālajām teltīm, paziņoja Nacionālā veselības dienesta pārstāve Ginta Ozoliņa, raksta Press.lv.

Ozoliņa atzīmēja, ka jaunās atrašanās vietas tiks atzīmētas interaktīvajā kartē "Covid-19 analīžu nodošanas vietas Latvijā". Resursā tiek publicēta visa aktuālākā informācija.

Знак Биоугроза в Латвийском центре инфектологии - Sputnik Latvija
Latvija nebaidās no otrā Covid-19 viļņa

Kā jau iepriekš rakstīja Sputnik Latvija, koronavīrusa testēšana ir pārtraukta lidostā "Rīga" un ostās. Līdz ar regulāro reisu atsākšanu, pasažierus, kuri ierodas Latvijā, lūdz pierakstīties uz testēšanu pa tālruni 8303.

Testēšanu lidostā un ostās līdz šim veica Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests. Tas tika darīts repatriācijas lidojumu periodā.

Izņemot to, Veselības ministrijā atgādināja, ka visiem tiem, kas ierodas valstī no ārzemēm, izņemot Lietuvu un Igauniju, ir jāievēro divu nedēļu pašizolācija.

Atgādināsim, ka vakar tika ziņots par strauju inficēto skaita pieaugumu. Par izplatības perēkli kļuva sociālās aprūpes centrs "Mārsnēni" Priekuļu novadā.

Pašlaik ar Covid-19 inficēto skaits Latvijā sastāda 1047 cilvēkus (aizvadītajā diennaktī atklāts tikai viens jauns gadījums). Kopumā ir veikti 99 049 izmeklējumi.

Ziņu lente
0