Diennakts laikā slimnīcā ar Covid-19 nonākuši trīs cilvēki

© Sputnik / Илья Питалев / Pāriet pie mediju bankasМедицинские работники надевают защитные костюмы и маски для работы с больными с коронавирусной инфекцией
Медицинские работники надевают защитные костюмы и маски для работы с больными с коронавирусной инфекцией - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kopš vīrusa izplatības sākuma Latvijā ir veikti 73 016 Covid-19 testi, no slimības izveseļojušies ir 464 cilvēki.

RĪGA, 8. maijs – Sputnik. Aizritējušajā diennaktī Latvijā ir atklāti 19 jauni Covid-19 inficēšanās gadījumi, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs.

Kopumā valstī infekcija ir diagnosticēta 928 cilvēkiem.

Aizritējušajā diennaktī slimnīcā ir ievietoti trīs slimnieki ar Covid-19. Kopumā stacionāros ārstējas 30 pacienti: 28 no viņiem ir vidēji smagā stāvoklī, diviem pacientiem ir smaga slimības gaita. No stacionāra izrakstīti 106 pacienti.

Diennakts laikā ir veikti 1947 testi. Kopš vīrusa izplatības sākuma Latvijā ir veikti 73 016 Covid-19 testi. No slimības izveseļojušies 464 cilvēki. Oficiālais mirušo vīrusa pārnēsātāju skaits ir 18 cilvēki.

Vislielākais saslimušo skaits tika atklāts Rīgā – 507 cilvēki, visvairāk saslimušo uz vienu iedzīvotāju ir Stopiņu novadā, kur saslima 13 cilvēki. Vismazāk saslimušo uz vienu iedzīvotāju ir Daugavpilī.

Vakar Latvijas valdība pagarināja spēkā esošo ārkārtējās situācijas režīmu līdz 9. jūnijam, taču ar dažiem atvieglojumiem. Tāpat šonedēļ Latvijas, Lietuvas un Igaunijas premjerministri vienojās par Baltijas iekšējo robežu atvēršanu no 15. maija.

Ziņu lente
0