Visur Krievija rēgojas: Jūrmalas pilsētas vizītkartē atraduši KF karogu

© Sputnik / Дмитрий ДубинскийПляж Юрмалы зимой
Пляж Юрмалы зимой - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vērīgie nacionālpatrioti pievērsuši uzmanību Jūrmalas jaunajam logotipam, kurš publicēts pilsētas mājaslapā, – aizdomīgs tortes gabals tiek attēlots Krievijas karoga krāsās.

RĪGA, 12. marts – Sputnik. Uzmanīgais Imants Vīksne Twitter vietnē pavasarīgo atjauninājumu Latvijas kūrortpilsētas mājaslapā raksturoja šādi - "Jūrmalas jaunā vizītkarte Krievijas karoga krāsās".

Analoģisku secinājumu izdarīja arī Latvijas Reģionu apvienības līderis Edvards Smiltēns, kuru šokējis reklāmplakāts uz šosejas.

"Jūrmalas pašvaldība! Jūs to nopietni? Nodokļu maksātāju naudu Jūs izmantojiet ŠĀDA SATURA Jūrmalas pilsētas reklāmai ceļu malās?" sūdzas Edvards Smiltēns.

Tiesa, sociālo tīklu lietotāji Edvarda Smiltēna un Imanta Vīksnes vērīgumu, šķiet, nenovērtēja, un izvēlējās izsmiet nacionālpatriorus.

"Kad visur Krievija rēgojas, tad arī debesis-jūra-smiltis izskatās Krievijas karoga krāsās," uzrakstīja Jānis.

Zem tvīta izvērtās diskusija, kurā lietotāji dalījās iespaidos par to, kas tad viņiem rēgojas daudzkrāsainajā tortes gabalā.

"Man prasīja vairākas minūtes saprast, kur tur ir Krievijas karogs. ASV karogs arī ir Krievijas karoga krāsās," atzīmēja Selma.

"Nekādu asociāciju ar RU karogu man neveidojas. Mnprt, vājš piedāvājums - kas tie tādi - kaut kādi Kuindži kalni un tuksneši? Nespēju saskatīt Jūrmalu," prāto latviešu dzejniece Liāna Langa.

"Latvijā vienīgais ГОСТ skats jūras krastā," vēsta lietotājs ar lietotājvārdu Baltais, publicējot fotogrāfiju, kas atgādina Latvijas karogu.

Vēl viens lietotājs paziņoja, ka Jūrmalas pilsētas logotips viņam jau sen šķiet aizdomīgs.

"Un šis man atgādina Georga lentīti!" vai nu joko, vai arī nopietni raksta Māris Priednieks.

"Tikpat labi Slovākijas vai Slovēnijas krāsas. Kāpēc uzreiz Krievija?" vaicā Alberts Ziemeļis.

Taču atradās arī tādi komentētāji, kuri aicināja pievienoties diskusijai Latvijas Valsts drošības dienestu un pat uzzīmēja "aktuālu" karikatūru, kur cilvēks, kurš piedāvā "kaut ko, kas neizraisa asociācijas ar Krieviju", tiek izmests pa logu.

Ziņu lente
0