Austrālietis pasūdzējās Rīgas policijai par nekvalitatīvu kokaīnu

© pixabayКокаин
Кокаин - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Austrālijas pilsonis sakāvās Vecrīgā ar velorikšas vadītāju un pasūdzējās policistiem par vietējā kokaīna slikto kvalitāti.

RĪGA, 4. marts – Sputnik. Rīgas Pašvaldības policija publicēja pārsteidzošu video – Austrālijas pilsonis sūdzas policistam par Vecrīgā iegādātā kokaīna kvalitāti.

Viss sākās ar to, ka austrālietis iesaistījās konfliktā ar velorikšas vadītājiem Vecrīgā, turklāt viens no tiem iepūta viņam sejā piparu gāzi. Ņemot vērā, ka velorikšas vadītāji nereti saskaras ar iereibušiem un agresīviem klientiem, nav brīnums, ka viņi var nēsāt līdzi gāzes baloniņus.

Taču pēc tam Austrālijas pilsonis, pārpildot savu runu ar lamuvārdiem, paskaidroja, kas tieši kļuva par konflikta iemeslu, un kādēļ beigās izsauca policiju.

Izrādās, cilvēks, kurš iepriekš vizināja tūristu pa Rīgu, pie reizes pārdeva viņam kokaīnu. Taču narkotika izrādījās sliktas kvalitātes. "Tas ir kaut kāds ketamīns!" sašutumā paziņoja austrālietis.

Viņš atgriezās velorikšu stāvvietā, lai tiktu skaidrībā ar negodprātīgo tirgotāju, taču saņēma sejā gāzes pūtienu, pēc kā izsauca policiju, lai izvirzītu pretenzijas kārtības sargiem saistībā ar kokaīna kvalitāti. Baltā pulvera paliekas viņš mierīgi atdeva policistam.

Uz policijas darbinieka jautājumu, vai viņš zina, ka kokaīns Latvijā ir pretlikumīgs, austrālietis atbildēja: "Es saprotu. Tas ir nelikumīgs visur."

Saskaņā ar Eiropas Narkotiku un narkomānijas monitoringa centra (EMCDDA) datiem, Latvijā, Lietuvā un Igaunijā pieaug no narkotikām atkarīgo skaits un kļūst biežāki letāli gadījumi pārdozēšanas dēļ. Par populārākajām narkotikām Latvijā kļuva kaņepes, kokaīns, metamfitamīns un amfetamīns.

Ziņu lente
0