Latvijas pasts pārtraucis sūtījumu piegādi uz Ķīnu

© Sputnik / Sergey MelkonovПочтовый ящик
Почтовый ящик - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Latvijas pasts" vietnē publicētā informācija liecina, ka sakarā arī būtiski sarukušo avioreisu skaitu uz Ķīnu kompānija spiesta uz laiku pārtraukt sūtījumu piegādes uz šo valsti.

RĪGA, 4. februāris — Sputnik. No šodienas VAS "Latvijas pasts" uz laiku pārtrauc sūtījumu piegādi uz Ķīnu, raksta jauns.lv. Šāds lēmums pieņemts sakarā ar aviokompāniju reisu skaita būtisku ierobežošanu vai pārtraukšanu, teikts paziņojumā.

Citu starpā reisus uz Ķīnu pārtraukušas sekojošas kompānijas: Air Canada, Air France, American Airlines, British Airways, Delta, Finnair, KLM, Lufthansa, Qantas, SAS, Turkish Airlines un United Airlines.

"Latvijas pasts" uzsvēra, ka sūtījumi, kas jau pieņemti piegādei uz Ķīnu, tiks uzglabāti "Latvijas Pasta" šķirošanas kompleksā līdz brīdim, kad aviosatiksmes ar šo valsti tiks atjaunota.

Шереметьево перевело все рейсы из Китая в терминал F - Sputnik Latvija
No Uhaņas izvesto latvieti ievietoja karantīnā

Pagājušā gada decembrī Ķīnas valdība informēja par nezināmas izcelsmes pneimonijas uzliesmojumu Uhaņas pilsētā. Pirmie pacienti bija saistīti ar jūras produktu tirgu. Ekspertiem izdevās noskaidrot, ka slimību izraisa jauna tipa koronavīruss 2019-nCoV.

30.janvārī Pasaules veselības organizācija atzina slimības uzliesmojumu par starptautiskas nozīmes ārkārtas situāciju. Speciālisti vērtē, ka slimības izplatīšanās līmenis valstī ir ļoti augsts, tāpat kā visā pasaulē.

Jaunākie dati liecina, ka apstiprināto slimības gadījumu skaits visā pasaulē pārsniedzis 17 tūkstošus, vairāk nekā 360 cilvēki ir miruši.

Ziņu lente
0