Lidostai "Rīga" parādīsies četri jauni galamērķi

© Sputnik / Оксана ДжаданСамолет идет на посадку в аэропорту "Рига"
Самолет идет на посадку в аэропорту Рига - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šajā ziemas sezonā lidostai "Rīga" parādīsies daži jauni galamērķi; kur varēs doties Jaungada nakts svinībās.

RĪGA, 4. novembris – Sputnik. Šoziem Latvijas galvaspilsētas starptautiskās lidostas lidojumu sarakstā parādīsies četri jauni galamērķi.

Eiropas zemo cenu aviokompānija Ryanair atklāj divus jaunus galamērķus, kuri vasaras laikā tika slēgti – no Rīgas uz Brēmeni, kā arī notiks reisu izmaiņas no Rīga – Žirona uz Rīga – Barselona.

Par trešo jauno galamērķi kļuvis Ryanair meitasuzņēmuma Austrijas zemo cenu lidsabiedrības Laudamotion reiss. Tā veiks četrus reisus nedēļā no Rīgas uz Vīni.

Wizz Air - vēl viena Eiropas zemo cenu aviolīnija - īstenos reisus no Rīgas uz jauno Izraēlas Eilatas lidostu "Ramon".

Savukārt Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic nolēmusi pagarināt ziemas sezonā reisus no Rīgas uz Atēnām, Štutgarti, Dublinu un Reikjavīku. Kopumā iznāk, ka 2019./2020. gada ziemas lidojumu sarakstu no Rīgas gaisa ostas izpildīs 17 aviokompānijas ar 76 galamērķiem.

Iepriekš rakstīts, ka regulāri reisi no Kaļiņingradas uz Rīgu uz laiku tika atcelti, vēsta kgd.ru. Tas ir saistīts ar ziemas grafika ieviešanu. Pārvadātājs sola atsākt lidojumus 2020. gada 30. martā.

Jāatzīmē, ka lidojumi uz Kaļiņingradu ir sezonāli un ziemas periodā tiek pārtraukti. Tā jau notika 2018. -2019. gada rudens un ziemas periodā.

Пассажиры на регистрации в аэропорту Рига - Sputnik Latvija
Lidosta nav no gumijas, robežsargiem nemaksā: haoss Rīgā turpinās

airBaltic uzsākusi lidot uz Kaļiņingradu no 2018. gada 15. aprīļa. Ekonomiskās klases biļetes cena vienā virzienā sākās no 29 eiro.

Saskaņā ar grafiku reisi no Latvijas galvaspilsētas uz Krievijas pilsētu tika veikti sešas reizes nedēļā, izņemot sestdienu, vienā un tajā pašā laikā – plkst. 23.30. Lidojuma ilgums – 55 minūtes.

Lidojumi pretējā virzienā - no Kaļiņingradas uz Rīgu - tika veikti arī sešas reizes nedēļā, izņemot svētdienu, plkst. 4.30 no rīta.

Atgādinām, ka 2008. gadā airBaltic nomainīja savu darbības modeli, pārejot no pasažieru pārvadāšana no viena punkta uz citu pie tīkla aviokompānijas, padarot Rīgu par tranzīta mezglu starp Rietumiem un Austrumiem. Pašlaik airBaltic apkalpo gandrīz 70 galamērķus.

airBaltic flotē ir 34 lidmašīnas: četrpadsmit Airbus A220-300, divas Boeing 737-500, sešas Boeing 737-300 un divpadsmit Bombardier Q400 NextGen.

Ziņu lente
0