Latvijas uzņēmums radīs simt darba vietas ASV

© Sputnik / Sergey MelkonovФлаги Латвии и США
Флаги Латвии и США - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas uzņēmumam Printful ir fabrikas Kalifornijā, Ziemeļkarolīnā un Meksikā, kā arī Rīgas lidostas biznesa parkā.

RĪGA, 10. oktobris — Sputnik. Lielākais Latvijas uzņēmums Savienotajās Valstīs atklājis jaunu ražotni Ziemeļkarolīnā, vēsta Latvijas ĀM mājaslapa.

Latvijas vēstnieks ASV Māris Selga piedalījās Latvijas uzņēmuma Printful jaunās fabrikas atklāšanā Šarlotes pilsētā Ziemeļkarolīnas štatā. Savā uzrunā diplomāts izcēla uzņēmuma sasniegumus un ieguldījumu Latvijas un ASV ekonomisko sakaru attīstībā.

​Printful nodarbojas ar visdažādākās produkcijas – T-kreklu, cepuru, plakātu, somu un citu preču digitālo apdruku. Printful apdrukas, šūšanas un piegādes pakalpojumi dāvā iespēju interneta veikaliem piedāvāt vairāk nekā 150 dažādas preces, neieguldot līdzekļus ražošanas iekārtās.

Sešu gadu laikā no jaunuzņēmuma Printful kļuvis par vienu no 600 straujāk augošajiem uzņēmumiem ASV – tas ir pirmais šāda veida sasniegums starp Latvijas uzņēmumiem ASV. Kompānija ir lielākais Latvijas uzņēmums ASV. Kopš 2012. gada Printful izpildījis 12 miljonus pasūtījumu, un pagājušajā gadā tā apgrozījums sasniedza 77,4 miljonus ASV dolāru.

Uzņēmumam Printful ir fabrikas Kalifornijā, Ziemeļkarolīnā un Meksikā, kā arī Rīgas lidostas biznesa parkā. Kompānijā strādā vairāk nekā 600 cilvēki. Līdz 2020. gada beigām viņiem pievienosies vēl 100 darbinieki Šarlotē.

Ziņu lente
0