Politika

Kučinskis: Čakšai ar ZZS bija aprēķina laulības

© Sputnik / Sergey MelkonovПремьер-министр Латвии Марис Кучинскис
Премьер-министр Латвии Марис Кучинскис - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Māris Kučinskis noraidīja baumas par viņa drīzo aiziešanu no Zaļo un zemnieku savienības.

RĪGA, 27. augusts – Sputnik. Bijušais premjerministrs, Saeimas deputāts Māris Kučinskis neplāno izstāties no Zaļo un zemnieku savienības (ZZS), paziņoja viņš avīzei Latvijas Avīze.

Šonedēļ bijusī veselības ministre un esošās Saeimas deputāte Anda Čakša izstājās no ZZS sastāvā esošās Zaļās partijas un paziņoja, ka pievienosies Saeimas "Jaunās Vienotības" frakcijai.

Экс-глава Минздрава Анда Чакша - Sputnik Latvija
Politika
"Novēlam Andai veiksmi": bijusī Latvijas veselības ministre pameta "zaļos"

Pazīstama politiskā komentatore Agnese Margeviča iepriekš izteica minējumu, ka no ZZS izstāties un pievienoties "Jaunajai Vienotībai" varētu Māris Kučinskis un Dana Reizniece-Ozola, kuri nevēlas nīkt opozīcijā. Rakstā, kuru iepriekš publicēja Latvijas Avīze, bija teikts arī tas, ka Čakša un Kučinskis it kā nejūtoties labi ZZS frakcijā un domā par aiziešanu.

Taču Kučinskis pateica, ka šobrīd nekur negrasās aiziet. Pēc viņa domām, arī Čakša to izdarījusi priekšlaicīgi, jo ZZS frakcijā varēja "kopā vēl daudz laba izdarīt".

Tiesa, pēc Kučinska sacītā, Čakšas lēmums viņu neizbrīnīja, jo viņas iestāšanās ZZS bija "aprēķina laulības", un viņa nekad nav izjutusi piederību partijai.

Uz jautājumu, kādi ir paša Kučinska plāni, viņš atbildēja, ka daudz kas ir atkarīgs no ZZS gatavības pārmaiņām.

Ziņu lente
0