Stradiņa slimnīca atsāk pacientu uzņemšanu

© Sputnik / Sergey MelkonovУниверситетская клиническая больница имени Паула Страдыня
Университетская клиническая больница имени Паула Страдыня - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Slimnīcas Uzņemšanas nodaļa tika atvērta jau naktī.

RĪGA, 1. augusts – Sputnik. Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca trešdien vakarā atjaunoja darbu ierastā režīmā, raksta Dienas bizness.

Trešdien, 31. jūlijā, slimnīca saņēma anonīmus paziņojumus par sprādziena draudiem. Klīnikā tika izsludināts ārkārtas stāvoklis, tika uzsākta pacientu evakuācija, apturētas plānveida operācijas, uzņemšana un izmeklēšana. Pacientus smagā stāvoklī pārveda uz citām slimnīcām, savukārt tos, kuru veselības stāvoklis ļāva, nekavējoties izrakstīja, sniedzot rekomendācijas par ārstēšanās turpināšanu mājās.

Slimnīcas sabiedrisko attiecību pārstāve Alise Podniece paziņoja, ka nekādi draudi pacientiem un darbiniekiem nepastāv, un jau naktī Uzņemšanas nodaļa tika atvērta.

Šodien no rīta pacientiem kļuva pieejami arī ambulatorie pakalpojumi – var apmeklēt poliklīniku, veikt procedūras un izmeklējumus.

"Savukārt plānveida pacientu uzņemšana, piemēram, operāciju veikšanai, ceturtdien būs ierobežota, un iestādes personāl mēģinās sazināties ar konkrētajiem pacientiem personīgi," pateica Podniece.

Tuvinieki ir informēti par īslaicīgi evakuēto pacientu atrašanās vietu, kuru skaits ir salīdzinoši neliels.

Ziņu lente
0