Jūs esat apēdis prusaku: McDonald's Rīgā izsaucis policiju, lai atbrīvotos no apmeklētāja

© Sputnik / Petr ChernovБургер
Бургер - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Zaudējis derībās vai gribējis uzfilmēt video YouTube: McDonald's vadība pēc pusaudža dīvainās rīcības bija spiesta izsaukt policiju.

RĪGA, 20. jūlijs — Sputnik. Pusaudzis Rīgā, iegādājies internetā McDonald's ēstuves darbinieka formas tērpu, maldinājis tā klientus Vecpilsētā. Ēstuves vadība izsauca policiju un uzrakstīja iesniegumu par jaunieti. Tagad viņa vecākiem draud sods 500 eiro apmērā.

Rīgas pašvaldības policija savā lapā Facebook pastāstīja, ka 17.jūlijā tika saņemts izsaukums no McDonald's ēstuves Meierovica bulvārī, kurā jaunietis "traucējis darbu".

"Ierodoties notikuma vietā, policisti sastapa vairākus ēstuves darbiniekus, taču sarunas laikā atklājās, ka viens no viņiem patiesībā ir iestādes apmeklētājs, kurš ģērbies "McDonald's" darbinieku uniformā. Iestādes darbinieki stāstīja, ka jaunietis traucējis ēstuves darbu, ejot pie klientiem un stāstot viņiem, ka burgeros esot prusaki.

Улица в городе Даугавпилс, Латвия - Sputnik Latvija
Daugavpilī huligāns samaksās par sasistajiem māla traukiem

Ņemot vērā, ka jaunietis bija ģērbies tādā pašā uniformā, kāda bija citiem ēstuves darbiniekiem, viņš ar savu rīcību maldināja ēstuves apmeklētājus, kuriem apetīte bija pazudusi arī pēc tam, kad viltvārdis bija atzinies, ka tas esot bijis tikai joks," pastāstīja pašvaldības policija savā lapā.

Pats pārkāpējs atzinies, ka zaudējis derībās, tāpēc iegādājies uniformu kādā ārvalstu interneta veikalā un biedējis apmeklētājus.

Turpmākās sarunas laikā noskaidrojies, ka 15 gadus vecais puisis ir YouTube blogeris un, domājams, nofilmējis ēstuves apmeklētāju izjokošanu.

Restorāna vadība uzrakstīja pieteikumu par pusaudzi, tāpēc policisti pieņēma liecības un ierosināja pret jaunieti administratīvo lietu par sīku huligānismu, par ko draud sods līdz 500 eiro apmērā.

Ziņu lente
0