Neapmaksāta iebraukšana Jūrmalā: par ko izrakstīti sodi Latvijas deputātiem

© Sputnik / Дмитрий ДубинскийЮрмальский глобус на улице Йомас
Юрмальский глобус на улице Йомас - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Visvairāk naudassodu saņēma bijušie KPV LV deputāti Linda Liepiņa un Aldis Gobzems.

RĪGA, 7. jūnijs – Sputnik. Sestā jūnija sēdē Latvijas Saeima izskatīja Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas ziņojumu par to, kuri deputāti šogad saņēmuši naudassodus. Ziņojuma teksts publicēts Saeimas mājaslapā.

Saskaņā ar Latvijas IeM informāciju, šī gada četros mēnešos vien, no 8. janvāra līdz 23. aprīlim, administratīvos sodus saņēmuši pieci deputāti: bijušie KPV LV locekļi Aldis Gobzems un Linda Liepiņa, Dagmāra Beitnere-Le Galla  un Anita Muižniece no Jaunās konservatīvās partijas, kā arī KPV LV deputāts Ivars Puga.

Пляж в Юрмале - Sputnik Latvija
Latvijas pludmalēs paceļas "Zilie karogi"

Viņi visi ir pārkāpuši ceļu satiksmes noteikumus.

Visvairāk sodu saņēma Linda Liepiņa un Aldis Gobzems – uz viņu vārdiem sastādīti divi protokoli. Liepiņu sodīja par iebraukšanas noteikumu pārkāpumu Jūrmalā abas reizes., Gobzemu – vienu reizi.

Kā jau rakstīja Sputnik Latvija, no 1. aprīļa līdz 30. septembrim iebraukšana Jūrmalā ir par samaksu. Caurlaidi iespējams iegādāties gan iepriekš, gan pēc iebraukšanas, tā darbojas līdz iebraukšanas dienas plkst. 23:59, tās cena nav atkarīga no iebraukšanas skaita konkrētā dienā. Iespējams iegādāties arī daudzkārtēju caurlaidi.

Par transportlīdzekļu kategorijām, kurām ir tiesības iebraukt Jūrmalā bezmaksas, un caurlaižu režīma detaļām var izlasīt Sputnik materiālā.

Ziņu lente
0