Rīgas maksas autostāvvietas uz trim dienām kļūs bezmaksas

© Sputnik / Sergey MelkonovВид на Памятник Свободы и улицу Бривибас
Вид на Памятник Свободы и улицу Бривибас - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīgas pašvaldība sniedz galvaspilsētas iedzīvotājiem dāvanu Lieldienās: maksas autostāvvietas uz laiku kļūs bezmaksas.

RĪGA, 19. aprīlis – Sputnik. Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", trīs dienas varēs lietot bezmaksas, vēsta portāls Riga.lv.

Pašvaldības stāvvietas Lieldienu brīvdienās būs bezmaksas – piektdien, 19. aprīlī, svētdien, 21. aprīlī, un pirmdien, 22. aprīlī. Izņēmums būs tikai autostāvvieta Krišjāņa Valdemāra ielā 5a – tur par stāvvietu jāmaksā saskaņā ar spēkā esošajiem tarifiem.

Карта рижанина - Sputnik Latvija
"Kāpēc tikai Rīga": sociālie tīkli par privilēģiju atcelšanu rīdziniekiem

Sestdien, 20. aprīlī, maksas autostāvvietas darbosies kā parasti sestdienās – autostāvvietas zonu A, B, C, D teritorijās būs atvērtas no plkst. 9:00 līdz 17:00, savukārt Vecrīgā – no plkst. 6:00 līdz 24:00.

Turklāt, sakarā ar Lieldienu svētkiem izmainīsies sabiedriskā transporta saraksts. 19., 20., 21. un 22. aprīlī sabiedriskais transports kursēs pēc svētdienas saraksta.

Pasažierus brīdina, ka viņu iegādātās mēnešbiļetes, kuras darbojas darbadienās, svētku brīvdienās 19. aprīlī un 22. aprīlī nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Iepriekš ziņots, ka Valsts policija no 19. līdz 22. aprīlim rīkos masveida pārbaudes uz Latvijas ceļiem. Vadītājus pārbaudīs uz alkohola vai narkotisko vielu reibumu, kā arī sekos līdzi drošības jostu, bērnu sēdekļu izmantošanai un ātruma režīma ievērošanai. Tāpat policija uzraudzīs kārtību masveida pasākumos.

Ziņu lente
0