Aizturēts Valsts policijas apgādes biroja vadītājs

© Valsts policijaПолицейская машина
Полицейская машина - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Saskaņā ar LTV informāciju, Valsts policijas Materiāli-tehniskās apgādes biroja vadītājs Armands Možeiko aizturēts un tiek turēts aizdomās par ļaunprātīgu dienesta stāvokļa izmantošanu.

RĪGA, 29. marts – Sputnik. Saskaņā ar LTV rīcībā esošo informāciju, Latvijas IeM Iekšējās drošības birojs (IDB) aizturēja Valsts policijas Materiāli-tehniskās apgādes biroja vadītāju Armandu Možeiko, vēsta Rus.lsm.lv.

Tāpat tiek norādīts, ka IeM Iekšējās drošība biroja paziņojumā teikts, ka aizturēts Galvenās administratīvās pārvaldes vadītājs un trīs darbinieki.

Канистра - Sputnik Latvija
VUGD vadītāja vietnieku apsūdz benzīna zādzībā 151 eiro vērtībā

Saskaņā ar biroja datiem, Valsts policijas pārvaldes vadītājs aizturēts kriminālprocesa ietvaros par iespējamu ļaunprātīgu dienesta stāvokļa izmantošanu un dienesta krāpšanos. Vēl trīs aizturētie Valsts policijas darbinieki tiek turēti aizdomās par krāpšanos.

Tiek ziņots, ka pirmstiesas izmeklēšanas ietvaros tika noskaidrots, ka, būdams atbildīgs par materiāli-tehnisko apgādi Valsts policijā, amatpersona pretlikumīgi, savās interesēs izmantoja iestādes resursus, tostarp iesaistīja tajā trīs darbiniekus, kuri atradās viņa tiešajā pakļautībā.

Izmeklēšana uzskata, ka aizdomās turamā pretlikumīgās darbības, kuras viņš īstenojis ilgāka laika periodā, nodarījuši būtiskus zaudējumus Valsts policijai.

Pagaidām aizdomās turamajam ar brīvības atņemšanu saistītu ierobežojošo apstākli aizstāja ar drošības naudu, kā arī aizliedza ieņemt noteiktus amatus Valsts policijā. Trim aizturētajiem Valsts policijas darbiniekiem, kuri tiek turēti aizdomās par krāpšanos, piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti ierobežojošie apstākļi. 

Ziņu lente
0