Parunāja ar kolēģiem: Stradiņa slimnīca uzrakstīja sūdzību par deputātu

© Sputnik / Sergey MelkonovУниверситетская клиническая больница имени Паула Страдыня
Университетская клиническая больница имени Паула Страдыня - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
P. Stradiņa slimnīcā uzrakstījuši sūdzību par šīs klīnikas ārstu-kardiologu, Saeimas deputātu Andri Skridi.

RĪGA, 8. februāris – Sputnik. Pauls Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas vadība iesniegusi sūdzību par Saeimas deputāta Andra Skrides ("Attīstībai/Par!") rīcību, kurš parunājies ar medicīnas iestādes darbiniekiem.

Atzīmēsim, ka Skride ir ne vien Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vadītājs, bet arī Stradiņa slimnīcas ārsts-kardiologs. Slimnīcas mājaslapā teikts, ka Skride veic pacientu pieņemšanu divas reizes nedēļā.

Par saņemto sūdzību, sarunu iemesliem ar slimnīcas personālu un savu patieso neizpratni sakarā ar šo situāciju Skride pastāstīja savā Facebook lapā.

"Šodien Saeimā saņēmām valsts kapitālsabiedrības "P. Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīca" iesniegumu par nepieciešamību Saeimai sniegt skaidrojumu par manām darbībām slimnīcas teritorijā- ierodoties dažādās struktūrvienībās un pratinot (lasi – runājot) ar darbiniekiem. Esmu dziļā neizpratnē par notiekošo un faktu sagrozīšanu.

Pirmkārt, strādāju šajā slimnīcā jau gandrīz 20 gadus! Otrkārt, Sociālo un darba lietu komisijas - Sabiedrības veselības apakškomisijas sēdes laikā, kas notika šī gada 22.janvārī un kurā piedalījās arī slimnīcas valdes pārstāvji, tika nolemts, ka komisijas priekšsēdētājs personīgi iepazīsies ar situāciju, kas ir izveidojusies Stradiņa KUS nieru transplantācijas jomā, tai skaitā personāla jautājumu, un uzrakstīs par to ziņojumu komisijai.

Травяные чаи - Sputnik Latvija
Mediķi ir pārliecināti: pseidoārstēšanās var nopietni kaitēt veselībai

Treškārt, esmu deputāts un pēdējo nedēļu laikā esmu saņēmis daudzas ziņas par slimnīcas administrācijas mobingu pret personālu un nepieredzēti negatīvu attieksmi pret slimnīcas darbiniekiem-sanitāriem, medmāsām, ārstiem! Tāpēc, kā Saeimas pārstāvis izmantoju Satversmē noteiktās iespējas un apmeklēju gan vairākas klīniskās nodaļas, gan administrācijas nodaļas.

Vai ar savu darbību Kreicbergas kundze mēģina ietekmēt un iespējams izjaukt šo procesu? Personīgi apsolu ka turpināšu savu darbu vēl rūpīgāk un stingrāk - darot visu, ko parlaments spēj, lai manis vadītā komisija panāktu būtisku uzlabošanos labklājības un veselības nozarēs!" secināja Skride.

Janvāra sākumā Internetā nonāca audioieraksts, kurš, visticamāk, tika veikts Stradiņa slimnīcas personāla un vadības tikšanās laikā, kurā darbinieki sūdzas par neapmierinošiem darba nosacījumiem.

Ziņu lente
0