KNAB veica kratīšanu Nila Ušakova kabinetā un mājās

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
No Rīgas mēra kabineta KNAB darbinieki iznesuši portfeļus un melnus maisus; saskaņā ar LTV rīcībā esošo informāciju, kratīšana veikta arī Ušakova mājās.

RĪGA, 30. janvāris – Sputnik. Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) veica operatīvās darbības Rīgas mēra Nila Ušakova ("Saskaņa") kabinetā, vēsta LTV.

Pēc žurnālistu novērojumiem, no kabineta iznāca seši KNAB darbinieki, kuri iznesa vairākus portfeļus un melnus maisus, kuros, iespējams, atradās mapes ar dokumentiem.

Nedz KNAB darbinieki, nedz Rīgas domes Juridiskās pārvaldes direktors Jānis Liepiņš, kurš pavadīja KNAB darbiniekus, neatbildēja uz žurnālistu jautājumiem.

Мэр Риги Нил Ушаков - Sputnik Latvija
Politika
Ušakovs draud vērsties Satversmes tiesā, ja Rīgas dome tiks atlaista

Kā jau rakstīja Sputnik Latvija, KNAB darbinieki veica kratīšanu Rīgas domes telpās pērnā gada 11. decembrī. Operatīvās darbības bija saistītas ar korupcijas skandālu pašvaldības uzņēmumā "Rīgas Satiksme".

Iepriekš prezidents Raimonds Vējonis norādīja, ka sakarā ar radušos situāciju Rīgas mēram derētu brīvprātīgi atstāt amatu, kā tas tiek darīts atbilstoši rietumu politiskajiem standartiem.

Jaunais vides un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce norādīja, ka ir gatavs izskatīt Ušakova atlaišanas jautājumu, ja tiks atrasti un pierādīti kaut kādi viņa likumpārkāpumi.

Ziņu lente
0