"Pārdevējus uz mieta": nacionālpatriotus sadusmojis t-krekls ar Putinu

© Sputnik / Sergey MelkonovМайки с президентом России Владимиром Путиным на Рижском рынке
Майки с президентом России Владимиром Путиным на Рижском рынке - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
T-krekli ar Putina un Krievijas simbolikas attēliem, kuri tika nofotografēti kādā no Rīgas Centrāltirgus kioskiem, izraisījuši asu sašutumu dažu sociālo tīklu lietotāju vidū.

RĪGA, 15. janvāris – Sputnik. T-kreklu ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina attēlu atklāja viens no Twitter lietotājiem un uzreiz pastāstīja par savu atradumu saviem sekotājiem.

​"Pa to laiku Rīgas tirgū "viss iet pec plāna"," papildināja savu fotogrāfiju ar sarkastisko aprakstu Edgars Eglītis. Jāatzīmē, ka aiz t-krekla ar Putinu un Krievijas ģerboni atradās arī t-krekls ar Latvijas ģerboni un attiecīgu uzrakstu. Taču sociālo tīklu lietotāju sūdzības koncentrējās tikai uz Putina.

Pirmais komentārs sekoja pazīstamas latviešu publicistes un nacionālpatriotes Elitas Veidemanes.

​​"​Šie sūdi ir Rīgas tirgū?" pārjautāja Veidemane un, saņemot apstiprinošu atbildi, ar nožēlu konstatēja, ka to nedrīkst aizliegt, taču šiem "pārdevējiem kauna nav".

​Kāds no lietotājiem uzdevās ar jautājumu, kāpēc tirgus vispār ir piebāzts ar tādām "turku lupatām", bet patiesi Latvijas preču nav.

"Jautājums jau ir cits, kur ir tie citi tirgotāji, kas aizpildītu tirgu ar jēdzīgām precēm, un izspiestu tos s..us laukā?! Kāpēc tur vispār ir tāds turku lupatu placis, nevis Latvijas dārzeņi, dzijas utt.?" pauž sašutumu lietotāja ar lietotājvārdu Varvara Petrovna.

Savukārt radikālāk noskaņotie komentētāji piedāvāja izrēķināties ar šādiem tirgotājiem un pircējiem savādāk.

"Nosvilināt kiosku, pārdevējus uz mieta, ģimenes un radus cietumā. Piegādātājus nošaut," vai nu pa jokam, vai nu nopietni piedāvā Jānis Novickis.

​Viņu atbalstīja lietotājs ar lietotājvārdu Preteklis.

​"Nopirkušos – uz moku sola. Potenciālos pircējus – publiski nopērt," uzrakstīja viņš.

Atgādināsim, ka suvenīru produkciju ar Krievijas simbolikas attēliem var atrast ne tikai Rīgas Centrāltirgū:tā ir populāra arī citās Latvijas pilsētās, it sevišķi Daugavpilī

Ziņu lente
0