No Rēzeknes līdz Rīgai ar līmi uz pirkstiem un alkoholu asinīs

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Iereibusi sieviete pie stūres vairākkārt radīja avārijas situācijas pa ceļam no Rēzeknes uz Rīgu.

RĪGA, 2. novembris – Sputnik. Piedzērusies sieviete izbrauca cauri visai Latvijai un tikai Rīgā nonāca policijas redzeslokā.

Rīgas Pašvaldības policijas darbinieki 27. oktobra vakarā, patrulējot Ķengaragā, saņēma informāciju par aizdomīgu BMW markas automobili, kas "piedalījās ceļu satiksmē nepārliecinoši". Drīzumā kārtības sargi ieraudzīja mašīnu Maskavas ielā un centās to apturēt, taču pie stūres sēdošā sieviete neapstājās pēc pirmā lūguma.

Sarunas laikā aiz policijas operatīvā transporta apstājās vēl viens automobilis, kura vadītāja pastāstīja policistiem, ka sieviete vairākkārt radīja uz ceļa avārijas situācijas.

Sieviete atzina, ka patiešām radījusi dažas avārijas situācijas, taču, pēc viņas sacītā, pie vainas bijis tas, ka viņa, sēžot pie stūres, centusies noņemt līmi no pirkstiem. Un nebūt ne tas, ka no viņas stipri oda pēc alkohola.

Kad viņai paziņoja par nepieciešamību pārbaudīt alkohola koncentrāciju asinīs, viņa atzinās, ka gan iepriekšējā dienā, gan tajā pašā dienā ir dzērusi. Tāpat viņa pateica, ka nobraukusi garu ceļu – Rīgā viņa ieradusies no Rēzeknes. Citiem vārdiem sakot, dzērumā viņa šķērsojusi vairāk nekā 200 kilometrus.

Testi konstatēja alkohola saturu viņas asinīs 2,38 promiļu apmērā.

Ziņu lente
0