Kaimiņš iekļuvis avārijā Rīgā

© Sputnik / Sergey Melkonov Sergey MelkonovKaimiņš
Kaimiņš - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Partijas KPV LV līdera automašīna, Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa automobilis satriecas ar citu transportlīdzekli vienā no Rīgas krustojumiem.

RĪGA, 17. oktobris — Sputnik. Twitter lietotājs rodijs.rododendrs savā mikroblogā Twitter publicējis ziņojumu, kurā teikts par ceļu satiksmes negadījumu ar partijas KPV LV, Saeimas deputāta Artura Kaimiņa piedalīšanos.

Avārija notikusi trešdien, 17. oktobrī, ap plkst. 12.00, Elizabetes un Antonijas ielu krustojumā Rīgā. CSN dalībnieki ir Mercedes Benz un Volkswagen zīmolu automobiļi.

Uz notikuma vietu ieradās Valsts policijas darbinieki.

Rododendrs savā publikācijā norāda, ka avārijas vaininieks varētu būt valsts ierēdnis.

"Politiskās partijas KPV LV līderis, valsts amatpersona, saeimas deputāts Artuss Kaimiņš iespējams ir vainojams ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanā. Kā saka, valstij jāsāk ar sevi," - raksta lietotājs.

​6. oktobra parlamenta vēlēšanās Kaimiņa partija KPV LV ar 14,25% vēlētāju balsu ieņēma otro vietu pēc "Saskaņas". Pārrunas par koalīcijas izveidi turpinās līdz šim, un KPV LV ir visas izredzes iekļūt tās sastāvā.

Pats Kaimiņš vēl pirms vēlēšanām "kļuva slavens", kā lietas dalībnieks, kas saistīta ar viņa partijas nelikumīgu finansēšanu. Šā gada jūnijā viņu aizturēja KNAB, tiesa, pēc apstākļu noskaidrošanas viņš tika atbrīvots.

Tomēr KNAB apsolīja vēl līdz gada beigām nodot Kaimiņa lietu prokuratūrai, kas var būtiski ietekmēt deputāta darbu, nopietni ierobežojot viņa pilnvaras. Saskaņā ar Saeimas nolikumu, deputāt, pret kuru tiek uzsākta krimināllieta, nedrīkst piedalīties Saeimas un tās komisiju sēdēs, kamēr netiks pieņemt lēmums par viņa vainu vai vainas neesamību.

Ziņu lente
0