Dombrava par Latvijas varenību: "ar dziesmu spējām sagraut kodollielvalsti"

© Sputnik / Sergey MelkonovLīgo
Līgo - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Saeimas deputāts no Nacionālās apvienības Jānis Dombrava aicina Latvijas tautu atvērt acis un noticēt nesagraujamā garā.

RĪGA, 7. jūlijs — Sputnik. Nacionālās apvienības pārstāvis Jānis Dombrava nepārstāj celt savu līdzpilsoņu nacionālo garu. Kārtējo reizi viņš vērsies pie sociālo tīklu lietotājiem ar sajūsmas pilnu publikāciju, kuru publicēja Facebook. Kas jāatzīmē: publikācijā trūkst ierastais akcents uz latviešiem, kas ļauj izdarīt pietiekami drosmīgu pieņēmumu: uzruna adresēta visiem Latvijas iedzīvotājiem.

"Ļoti iespējams izpelnīšos kritiku no tiem, kuriem nepatīk, ka sabiedrība uzzina patiesību un tādā veidā kļūst stiprāka un grūtāk vadāma.

Nav nozīmes kā mēs katrs nosaucam, bet mūsu tauta ir Dieva izredzēta tauta. Mūsu tauta ir gudrāka un spējīgāka par daudzām citām tautām, bet vislielākais spēks slēpjas mūsu GARĀ. Tā spēks ir neizmērojams. Kā citādāk var izskaidrot to, ka laikā, kad Eiropas karaļnami bruka vikingu priekšā, mūsu senči bija tie, kuri siroja vikingu zemēs? Kā citādāk var izskaidrot to, ka tik ilgi neliela tauta spēja saglabāt neatkarību gan no rietumu bruņiniekiem, gan austrumu kņaziem?

Kā var izskaidrot to, ka spējām no savām zemēm vienlaikus padzīt divu lielvalstu armijas? Kā var izskaidrot to, ka ar dziesmu spējām sagraut kodollielvalsti?

Ir laiks atvērt acis. Mūsu tauta ir varena un mūsu gars ir nesalaužams," uzrakstīja Jānis Dombrava un papildināja savu publikāciju ar Dziesmu un deju svētku fotogrāfiju.

Atgādināsim, ka iepriekš Saeimas deputāts no Nacionālās apvienības jau ne reizi vien dalījies ar sociālo tīklu lietotājiem par savām domām un novērojumiem par latviešu tautu. Tā, piemēram, nesen viņš atzīmēja, ka latviešiem ir arī negatīvas īpašības, kuras sagrauj tautu. Pēc politiķa versijas, tā ir alkatība un skaudība.    

Ziņu lente
0