Bunkus slepkavība: policija meklē pašdarinātā statīva īpašnieku

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Policija atkal vēršas pie Latvijas iedzīvotājiem ar lūgumu palīdzēt skaļās lietas izmeklēšanā.

RĪGA, 5. jūnijs — Sputnik. Policijas darbinieki turpina maksātnespējas administratora un zvērinātā advokāta Mārtiņa Bunkus slepkavības izmeklēšanu, kurš ticis nošauts Rīgā pie Brāļu kapiem 30. maija rītā.

Izmeklētājiem nepieciešama iedzīvotāju palīdzība — viņi lūdz atpazīt pašdarinātu statīvu, kurš tika konfiscēts no netālu no slepkavības vietas sadedzinātās automašīnas VW LT. Kādam nolūkam varēja tikt izmantos dotais statīvs, ziņots netiek, taču netiek izslēgt, ka iekārta varēja kalpot kā atbalsts automātam, kurš tika izmantots slepkavības laikā. Atgādināsim, ka, saskaņā ar vienu no versijām, šajā autofurgonā varēja pārvietoties Mārtiņa Bunkus slepkavas.

Policija lūdz apskatīt konfiscētā statīva fotogrāfija un atsaukties visus, kas zina tos, kas to varēja izgatavot, jeb tā īpašnieku, tiek ziņots Valsts policijas Facebook lapā.

Īpašu uzmanību izmeklētāji lūdz pievērst sakausējuma detaļām un citām pazīmēm, kuras varētu ļaut noteikt meistaru vai šī metāliskā statīva īpašnieku. Visiem, kam ir informācija par doto priekšmetu, lūgums vērsties par telefoniem 110; 67014002 vai pa e-pastu izmekletajiem@vp.gov.lv. Anonimitāte garantēta.

Valsts policija - Sputnik Latvija
Parādās pirmās versijas Mārtiņa Bunkus slepkavības lietā

Tāpat policija lūdz atsaukties visus, kas redzējis automašīnu VW LT ar furgonu sarkanā vai oranžā krāsā. Uz automobiļa tika uzstādītas viltotas valsts numurzīmes JD-5960. Izmeklētājiem ir svarīga jebkāda informācija par doto mašīnu vai tās valsts numuriem.

Atgādināsim, ka iepriekš policija jau vērsusies pie iedzīvotājiem ar lūgumu sniegt savu video reģistratoru ierakstus, kuri tika izdarīti laika posmā no 30. maija plkst. 8:00 līdz 9:00 no rīta Mežaparka, Sarkandaugavas un Brāļu kapu rajonā.    

Ziņu lente
0