Līgas Skromanes slepkavībā atzinušies divi vīrieši

© AFP 2023 / Rebecca ConwayIndijā
Indijā - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc ilgstošas pratināšanas divi vietējie vīrieši atzinušies, ka nogalinājuši Līgu Skromani izvarošanas mēģinājuma laikā.

RĪGA, 4. maijs — Sputnik. Divi vīrieši, kurus aizturējusi Keralas policija sakarā ar latvietes Līgas Skromanes nāvi, atzinušies viņas slepkavībā, vēsta The Statesman.

Īrijā dzīvojusī latviete Līga Skromane ieradās Indijā februārī, lai ārstētos ajūrvēdas centrā kopā ar māsu. 14. martā Līga noalgoja rikšu, lai nokļūtu līdz pludmalei, un vairs viņu neviens nav redzējis.

Скальный храм в Эллоре в Индии - Sputnik Latvija
Autopsija parādīja: Līga Skromane tika nogalināta

Līgas meklējumi ilga vairāk nekā mēnesi, līdz Keralas štata upes krastā viņas līķi atrada vietējie zvejnieki. No sākuma eksperti, kuri veica Līgas Skromanes līķa sekciju, paziņoja, ka viņa varēja nejauši vai apzināti saindēties ar indīgā pong-pong koka augļiem, kuri lielā daudzumā aug apkārt vietai, kur tika atrasts Līgas līķis, taču pēc tam kļuva skaidrs, ka sievieti nožņaudza.

Vīrietis, kurš nodarbojies ar prostitūciju, un viņa suteners tika arestēti pirms nedēļas. Pēc ilgstošas pratināšanas viņi atzinās, ka nogalinājuši Līgu izvarošanas mēģinājuma laikā. Iepriekš viņi apgalvoja, ka redzējuši bojāgājušo sievieti Kovalam pludmalē, taču nenogalināja viņu.

Tāpat viņi pastāstīja, ka līga pirkusi pie viņiem narkotikas. Kad viņi pieprasījuši no viņas naudu, sākās strīds, kura laikā Līga tika nogalināta.

Līgas māsa, Ilze pastāstīja, ka kremācija notiks ceturtdienas vakarā, pēc kā viņa aizvedīs māsas pelnus uz mājām, uz Latviju.    

Ziņu lente
0