Ušakovs uzaicināja Sobjaņinu un Poltavčenko uz Latvijas simtgades svinībām

© Foto : Facebook / Нил УшаковМэр Риги Нил Ушаков
Мэр Риги Нил Ушаков - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Maskavas mērs Sergejs Sobjaņins un Sanktpēterburgas gubernators kopā ar vairāk nekā piecdesmit pilsētu vadītājiem saņēma uzaicinājumu ierasties Rīgā uz pasākumiem par godu Latvijas simtgadei.

RĪGA, 24. aprīlis – Sputnik. Rīgas mērs Nils Ušakovs uzaicinājis 56 pilsētu mērus piedalīties svētku pasākumos par godu Latvijas simtgadei, vēsta TVNET.

Uzaicināto vidū ir Maskavas mērs Sergejs Sobjaņins un Sanktpēterburgas gubernators Georgijs Poltavčenko.

Maskava - Sputnik Latvija
Ziņojums Saeimā: ar Maskavu un Pēterburgu draudzēties bīstami, tad jau labāk ar Pleskavu

Nils Ušakovs aicina nosvinēt Latvijas jubileju visu Eiropas Savienības valstu galvaspilsētu un Rīgas sadraudzības pilsētu vadītājus, tostarp, Sanktpēterburgas un Maskavas, kā arī Kernsas, Pekinas, Kobes, Santjago, Minskas, Kijevas, Rostokas un citu pilsētu vadītājus.

Uzaicinātie izvēlēs kārtā var apmeklēt Elīnas Garančas un Vīnes filharmoniskā orķestra koncertu Dzintaru koncertzālē jūnijā, Dziesmu un deju svētkus jūlijā vai festivālu "Staro Rīga" novembrī.

Kā jau stāstīja Sputnik Latvija, Rīga aktīvi sadarbojas ar Krievijas reģioniem, tostarp, ar Maskavu un Pēterburgu. Pērnā gada beigās Maskavā norisinājās Rīgas dienas, kuru laikā abu valstu biznesmeņi un ierēdņi apsprieda tūrismu, avioreisus un mīlestību pret jūru.

Ziņu lente
0