Vīrietis ar nazi uzbrucis trim skolēniem

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pusaudžu kompānija aizdzinās pakaļ vīrietim, kurš centās iekļūt skolas diskotēkā; trīs guvuši ievainojumus.

RĪGA, 9. aprīlis — Sputnik. Piektdienas vakarā skolas diskotēkas laikā Rīgas 71. vidusskolā Iļģuciemā vīrietis ar nazi uzbruka pusaudžiem, tiek ziņots par trīs cietušajiem, vēsta LTV7 Krievu apraide.

Viens no aculieciniekiem pastāstīja, ka diskotēkas laikā uz skolu atnācis kāda skolēna tēvs. Paziņojot, ka viņam ir pistole, un piedraudot likt to lietā, vīrietis pieprasīja apsargam ielaist viņu skolā, taču apsargs viņu neielaida.

Полицейский автомобиль в Германии - Sputnik Latvija
Minsteres traģēdija: noziedznieka automāts izrādījās mulāža

Tālāk, pēc aculiecinieka sacītā, uzzinot par draudiem, diskotēkā atradusies pusaudžu kompānija metās pakaļ vīrietim — it kā, lai noskaidrotu, kādēļ viņš bija atnācis un kāpēc draudējis. Viņi panāca viņu kādas septiņu stāvu mājas kāpņutelpā. Konflikta laikā vīrietis ievainojis trīs pusaudžus — vienu no viņiem viņš ievainoja rokā, otru kājā, savukārt trešo plecā.

Skolas vadība noliedz nepiederošo iekļūšanas faktu tās teritorijā. Skolas direktors Andrejs Rižkovs paskaidroja "Krievu apraidei", ka, saskaņā ar viņa informāciju, notika skolā.

"Todien skolā notika "Talantu šovs" ar sekojošu diskotēku. Bijušajam 71. skolas skolēnam radās konflikts ar vienaudžiem, un viņš piezvanījis tēvam. Kā man paziņojuši dežuranti, pirmā sadursme notikusi nevis skolā, bet gan pie tās. Pusaudža tēvs necentās iekļūt skolā. Pēc tam tieši uz skolu tika izsaukta policija turpmākai situācijas noskaidrošanai," pastāstīja Andrejs Rižkovs.

Kāds no 71. skolas skolēniem nofilmēja notikušo video un publicēja to savā YouTube kanālā.

Valsts policijā paziņoja, ka šobrīd sakarā ar notikušo notiek pierādījumu pārbaude par nozieguma sastāva pazīmēm.

Ziņu lente
0