Būs tikai sliktāk: Nils Ušakovs apsolījis rīdziniekiem vasaras sastrēgumus

© Foto : Рижская думаNils Ušakovs
Nils Ušakovs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šogad rīdziniekus gaida Krasta ielas remonts, tuvākajos divos gados iecerēts pārbūvēt Čaka ielu, daļēji – arī Bruņinieku ielu, kurā divvirzienu veloceliņš stiepsies visas ielas garumā.

RĪGA, 3. aprīlis — Sputnik. Šovasar Rīgas domes ieplānotie remontdarbi būs vēl lielāki nekā pērn, brīdināja Rīgas mērs Nils Ušakovs intervijā telekanāla LNT pārraidei "900 sekundes".

Mērs brīdināja, ka šovasar ielu remonta radītie sastrēgumi būšot vēl lielāki nekā aizvadītajā gadā, turklāt prognozēja, ka nākamajos gados situācija vēl pasliktināsies.

Bedres un dangas - Sputnik Latvija
Pagaidām Latvijā nav slēgts neviens zemesceļš

Šogad rīdziniekus gaida Krasta ielas remonts, turklāt tiks remontēts gan ceļu segums, gan apmales. Plānots, ka pēc remonta Spīķeri tiks savienoti ar Ķengaraga promenādi. Turklāt tuvāko divu gadu laikā iecerēts pārbūvēt Čaka ielu, daļēji — arī Bruņinieku ielu, kurā divvirzienu veloceliņš stiepsies visas ielas garumā. Tāpat šogad tiks sākta Gaisa tilta remonta projektēšana, bet stadiona "Daugava" pārbūves projekta ietvaros plānots salabot arī vairākas tuvējās ielas.

Ušakovs pastāstīja, ka aizvadītajā gadā pašvaldība guvusi labu mācību, un Barona ielas remonts dāvājis teicamu pieredzi par to, kā veidot attiecības ar celtniekiem.

Pērnvasar Rīgas domes Satiksmes departamenta direktors Vitālijs Reinbahs tika atstādināts no amata par to, ka remontu Brīvības, Lāčplēša un Krišjāņa Barona ielās neizdevās paveikt savlaicīgi. Par ielu remonta gaitā pieļautajām kļūdām Rīgas dome piesprieda uzņēmējiem sodu 80 tūkstošu eiro apmērā.

Ziņu lente
0