Salaspils huligānam nāksies atbildēt par zobu palaišanu

CC0 / pixabay / Зубы вампира
Зубы вампира - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Policija noslēgusi pirmstiesas izmeklēšanu lietā par miesas bojājumu nodarīšanu, kā rezultātā cietušais teju palicis bez auss.

RĪGA, 14. marts – Sputnik. Saskaņā ar policijas datiem, noziegums tika pastrādāts pērnā gada vasarā – bijušie klases biedri nolēma satikties un atpūsties kādā no Salaspils dārza namiņiem.

Vecu draugu tikšanās, kā tas parasti notiek, tika pavadīta ar alkoholiskiem dzērieniem. Pēc pāris stundām viens no biedriem sāka uzvesties neadekvāti, metoties virsū savam draugam. Viss beidzās ar to, ka viņš ar zobiem ieķērās biedra ausī un gandrīz nokoda to.

Мужская рука - Sputnik Latvija
Latvietis un zviedri sarīko kautiņu McDonald’s: viens slimnīcā, divi policijā

Par laimi, cietušajam izdevās veiksmīgi izrauties no uzbrukušā klasesbiedra un izsaukt ātro palīdzību, jo traumētā auss stipri asiņoja. Pēc notikušā lietai ķērās klāt Salaspils Policijas iecirkņa darbinieki, kuri pirms dažām dienām veiksmīgi pabeidza izmeklēšanu.

Šo pirmdien, 12. martā, vaininieks, 1971. gadā dzimis vīrietis, tika aizturēts un ievietots policijas izolatorā. Tika noskaidrots, ka iepriekš viņš nebija sodīts. Taču par traumu nodarīšanu savam draugam viņam tomēr nāksies atbildēt saskaņā ar likumu.

Ekspertīze konstatējusi, ka šī trauma attiecas pie viegliem miesas bojājumiem, savukārt par to, saskaņā ar Latvijas Krimināllikumu, var saņemt naudas sodu vai piespiedu darbus, sliktākajā gadījumā pat nokļūt cietumā līdz vienam gadam.

Ziņu lente
0