"Smagi piekrāpts": pircējs sūdzas par "atlaidi" veikalā

© Sputnik / Сергей Венявский / Pāriet pie mediju bankasSadzīves tehnikas tirdzniecība
Sadzīves tehnikas tirdzniecība - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pircējs lielā tirdzniecības centrā Rīgā konstatējis, ka viņa nopirktās preces sākotnējā cena ir bijusi zemāka nekā jaunā cena ar atlaidi.

RĪGA, 13. janvāris — Sputnik. Latvijas veikalos patlaban iet "karsti" — tradicionālās izpārdošanas pēc Ziemassvētkiem un Jaunā gada. Taču, šķiet, daži tirdzniecības tīkli nav palaiduši garām iespēju nopelnīt uz neattapīgu šopoholiķu rēķina.

"Elkor mani piekrāpis! Cena 40. Atlaide 20%. Maksāju 32. Noplēšu cenu zīmi, zem tās — 25!" — grupā Facebook, kur pircēji stāsta par saviem negatīvajiem iespaidiem, uzrakstīja Sergejs Treļudovs.

© FacebookPircēja publikācija patērētāju grupā Facebook
Публикация покупателя на группе потребителей в Facebook - Sputnik Latvija
Pircēja publikācija patērētāju grupā Facebook

Savā sūdzībā pircējs publicēja fotogrāfijas — zemūdens niršanai paredzētas brilles, čeku un birku, uz kuras redzama preces vecā cena — 24, 99 eiro.

Ziemassvētku galds - Sputnik Latvija
Ziemassvētku galds Latvijas iedzīvotājiem – dārgākais desmit gadu laikā

Komentāri vai paskaidrojumi no veikala Elkor, kas plaši pazīstams ar savām kvalitatīvajām slavenu ražotāju precēm, vēl nav saņemti. Toties sociālo tīklu apmeklētāji, kā vienmēr, izsakās visai plaši un snieguši Sergejam milzum daudz padomu un piemēru, kuri raksturo vietējo izpārdošanas akciju īpatnības.

"Mani tas nepārsteidz! Krāpšanās ir visur: es Cenuklubā mākslīgo eglīti noskatīju par 60 eiro, domāju — pēc Jaungada nopirkšu ar atlaidi. Tagad ar atlaidi tā maksā 60 eiro, bet pārsvītrota cena — 130", — uzrakstīja Jeļena Mihailova.

"Tiem, kas nav dzirdējuši: Elkor ir tāds muzejs, kur atnāc aptaustīt un pielaikot mantas, lai pēc tam tās pasūtītu internetā," — deva padomu Jurijs Guraļņiks.

Ziņu lente
0