Jurijs Aleksejevs atgriezies Latvijā

© фото из личного архиваЮрий Алексеев
Юрий Алексеев - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Žurnālists pavēstījis, ka atjauno piekļuvi internetam, maina paroles un sācis rakstīt plašu materiālu par saviem piedzīvojumiem.

RĪGA, 8. janvāris — Sputnik. Portāla Imhoclub.lv galvenais redaktors Jurijs Aleksejevs, kura mājoklī decembrī notika kratīšana un tika atrastas pistoles "Makarov" patronas, atgriezies Latvijā no ASV, kur pavadīja Jaungada brīvdienas.

Decembra vidū Drošības policija nopratināja žurnālistu, portāla Imhoclub.lv galveno redaktoru Juriju Aleksejevu. Pratināšana ilga 10 stundas. Tās gaitā žurnālistam tika izvirzītas apsūdzības par naida kurināšanu. Viņa dzīvoklī notika kratīšana, kuras laikā tika atrasta munīcija.

Pēc kratīšanas žurnālists caur Norvēģiju devās un ASV, kur dzīvo viņa meita un mazbērni, ar kuriem viņš vēlējās pavadīt svētkus.

"Es atkal esmu šeit, draugi! Vakarnakt pēc rūpīgas pārmeklēšanas iznācu no Rīgas lidostas. Draugi aizlienēja datoru Latvijas Drošības policijas nozagtā vietā… Atjaunoju piekļuvi tīklam, mainu paroles… Esmu sācis rakstīt lielu baiku (rakstu) par saviem piedzīvojumiem. Gaidiet," – pastāstīja Aleksejevs svētdienas vakarā savā lapā Facebook.

Pērn Juriju Aleksejevu aizturēja Kosovas varasiestādes par kaitējuma nodarīšanu pašpasludinātās republikas imidžam.

Ziņu lente
0