Svētki tuvojas: kur un kā var sagaidīt Jaungada nakti

CC BY 2.0 / Peter Pham / new_year_christmasПразднование Нового года
Празднование Нового года - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Nelauziet galvu, domājot, kā sagaidīt Jaungada nakti, tikai jāieskatās svētku pasākumu apskatā un jāizvēlas sev vispiemērotāko.

RĪGA, 24. decembris – Sputnik, Tatjana Kirillova. Katru gadu mēs prātojam, kur sagaidīt Jauno gadu. Svinības var sarīkot mājās – uzklāt galdu, atvērt šampanieša pudeli un saskandēt glāzes ar televizora ekrānu, kur par aizejošā gada panākumiem mums ar prieku stāstīs valsts pirmās personas. Bet pastāv daudz citu variantu, pateicoties kuriem svētki var iezīmēties citās krāsās un noskaņās.

Grand Palace Hotel

Ja jums ir melnbalts dress-code un 229 eiro – tad nav ilgi jādomā, jums vienkārši ir jāizbauda izsmalcinātas gala-vakariņas no četriem ēdieniem svētku atmosfērā izsmalcinātā restorānā Pils, viesnīcā Grand Palace.

Organizatori sola Diānas Pīrāgs, Pāvela Fomkina uzstāšanos, bērnu stūrīti ar animatoru un muzikālu pavadījumu, kuru nodrošinās DJ Cimo. Bērniem līdz 8 gadu vecumam vecāku pavadījumā ieeja par brīvu.

Sīkāku informāciju par pasākumu un rezervēt biļetes var pa tālruni +371 67 044 000 vai ar e-pasta palīdzību — info@grandpalaceriga.com.

Baltic Beach Hotel & SPA

Spilgtas deju grīdas gaismas, dekorāciju spožums un greznums, azarts, draivs un nevaldāma jautrība – to visu var atrast Jaungada ballītē ONE NIGHT IN VEGAS, kuru rīko Jūrmalas viesnīca Baltic Beach Hotel & SPA.

Новогодние подарки - Sputnik Latvija
Populārākās Ziemassvētku dāvanas Latvijā

Jaungada naktī viesnīcas viesus izklaidēs profesionāli akrobāti, mūziķi un iluzionisti, turklāt par svētku programmas naglu kļūs leģendārā Elvisa Preslija šovs. Tāpat par patīkamu pārsteigumu kļūs dāvanas un loterija ar dažādiem laimestiem.

Asu izjūtu cienītājiem un visiem, kam patīk izmēģināt veiksmi un izjust uzvaras garšu, būs iespēja izmēģināt savus spēkus blackjack un pokerā ar profesionālu krupjē. Savukārt pusnaktī Jūrmalas piekrastes debesis iezaigosies miljonos Jaungada uguņošanas gaismu. Visa šī feerija izmaksās 190 eiro par cilvēku.

Rezervēt vietas un iegūt sīkāku informāciju var pa tālruni +371 29 931 247 vai mājas lapā https://jaunaisgads.tenissevents.lv/index_ru.html

Taču, ja jums pēkšņi sagribēsies kaut ko īpašu, tad tieši jums viesnīca sagatavojusi vēl vienu unikālu piedāvājumu – dzīvošanu atjaunotā numurā, brokastu bufete ar skatu uz jūru Le Chef Buffet Perle, iespēju apmeklēt baseinu ar jūras ūdeni un kaskādēm, kā arī saunas un trenažieru zāli.

Снег в Риге - Sputnik Latvija
Sinoptiķi prognozē laikapstākļus Latvijā Ziemassvētku dienās

Papildus tam, organizatori sola neaizmirstamu Jaungada programmu pieaugušajiem, kurā ietilpst gala vakariņas no 8 ēdieniem un šovs ALL STARS NIGHT banketu zālē Le Chef Buffet Perle vai restorānā VIEW Restaurant & Lounge.

Tāpat romantikas cienītājiem tiek piedāvāta speciāla SPA programma, kurā ietilpst viens ūdens relaksācijas zonas THE GARDEN apmeklējums un viens pirtu kompleksa "The Баня" apmeklējums pieaugušajiem.

Samaksāt par šādām izpriecām nāksies ne mazāk par 934 eiro divām personām par divām naktīm, toties viss būs augstākajā līmenī – dārgi-bagāti.

Sīkāku informāciju par programmu iespējams noskaidrot pa tālruni +371 67 771 411 vai rakstot elektronisko vēstuli uz res@balticbeach.lv.

Grand Hotel Kempinski Riga

Divus Jaungada piedāvājumus vienlaikus sagatavoja Grand Hotel Kempinski Riga – mierīga Jaunā gada sagaidīšana restorānā Amber vai arī tiem, kam patīk ballēties, — svētku ballīte restorānā-bārā Stage 22.

Ģimenes Jaunais gads restorānā Amber

Ja jūs tomēr vēlaties pavadīt Jaungada nakti ģimenes lokā, tad to iespējams izdarīt restorānā Amber. Jaungada vakariņas dzīvās Neff Irizarry ll (ASV / PORT) Jazz ģitāra mūzikas pavadījumā un speciāla ēdienkarte. Tas viss izmaksās 180 eiro par cilvēku. Bērniem no 4 līdz 11 gadiem cena sastādīs 50 eiro. Bērniem līdz 4 gadiem – bezmaksas.

Krāšņa Jaunā gada sagaidīšana restorānā un bārā Stage 22

Galvenā Ziemassvētku eglīte laukumā Puerta del Sol Madridē - Sputnik Latvija
Foto
Ziemassvētku burvība: Madridē iedegusies svētku iluminācija

Tiem, kas vēlas izbaudīt Rīgas krāšņos skatus, derēs restorāns-bārs Stage 22, kurš atrodas blakus Latvijas Nacionālās operas ēkai. Par 280 eiro par cilvēku restorāns piedāvā speciālu sveiciena dzērienu, izsmalcinātas vakariņas no 5 ēdieniem, kurā ietilpst norvēģu jūras velns kopā ar alus zefīru. 

Būs jautri! Par muzikālo noskaņojumu atbild Jolanta Gulbe-Paškeviča un Deniss Paškevičs, Funk Therapy Collective feat. Miguel Andres Hernandez Guiraldi DJ Roberto.

Plašāku informāciju var saņemt pa tālruni +371 67 671 111 vai rakstot e-pastā reservations.riga@kempinski.com.

Rīgas Centrāltirgus

Jāatzīst, viena no neparastākajām Jaungada svinību vietām ir tirgus. New Year's Gastro Theater 2018 pasākuma organizators, kurš ir Viktors Ravdive, apņēmās pirmo reizi Latvijā sarīkot gastronomiskas vakariņas, kuras nodrošinās vadošie pilsētas pavāri, ar 3D projekcijām un šovu Alises Brīnumzemē atmosfērā. Un tas viss vienā no Rīgas Centrāltirgus paviljoniem.

Ziemassvētku galds - Sputnik Latvija
Ziemassvētku galds Latvijas iedzīvotājiem – dārgākais desmit gadu laikā

Ēdienkarte atbilst pasākuma tematam – lai jūs neizbrīna tēja no pīļu buljona un uzvārījums no foie gras un panna-kote no Kamčatkas krabja spīļu gaļas. Taču sākumā jums obligāti jāizbauda kompliments no Truša – taciņa uz cienastu zālāju.

Starp citu, mammas un tēti varēs mierīgi izelpot uz pilnībā baudīt svētkus – bērnus izklaidēs animatori.

Turklāt, svētku rīkotāji sagatavojuši īpašu bērnu ēdienkarti un spēļu laukumu.

Pasākuma cena – 190 eiro par cilvēku. Par bērniem vecumā no 5 līdz 10 gadiem būs jāsamaksā 50 eiro, savukārt bērniem līdz 5 gadiem – bezmaksas.

Rezervēt biļetes un iegūt papildus informāciju var pa tālruni +371 27 371 177 vai ar e-pasta palīdzību NY2018@restorators.lv.

Zuzeum

Aktīvās atpūtas cienītājus gaidīs galvenajā Jaungada nakts deju pasākumā – Piena svētki 17/18 – Jaungada sagaidīšana. Divi atsevišķi deju laukumi tiks izvietoti bijušajā XX gadsimta rūpniecības ēkā.

Egle - Sputnik Latvija
Romas iedzīvotāji sašutuši par valsts galvenās Ziemassvētku egles izskatu

Garā mākslinieku saraksta augšgalā, kuri uzstāsies svētku ballītē, ir viesis no Telavivas ar Live šovu – Autarkic, kā arī Berlīnē un Bazelā populārais turku dīdžejs un producents – Mehmet Aslan. Ar svētku dekorācijām nodarbojas režisors un scenogrāfs Reinis Suhanovs. Stilīgi, mūsdienīgi un gaumīgi – viss kā mums patīk!

Turklāt nemitīgās dejas nenodarīs lielus zaudējumus ballētāju kabatām, jo ballītes biļešu cena sastāda vien no 15 līdz 50 eiro.

Informācija par pasākumu atrodama portālā http://www.bilesuserviss.lv/.

Melngalvju nams

Nāciet šeit pēc visjautrākās, krāsainākās, burvestību, smieklu un pārsteigumu pilnākās Jaungada šova programmas. Vismaz tā apgalvo WONDERFUL CRAZY NIGHT rīkotāji.

Cirka mākslinieki, kabarē dejotāji, dziedātāji un mūziķi, kā arī gaismas šovs, ilūzijas, klauna joki, bārmeņu uzstāšanās un uguņošana jau nu noteikti neliks jums skumt. Daždažādas un bagātas vakariņas no restorāna Kaļķu vārti šefpavāra un ekskluzīvi alkoholiskie dzērieni – tie ir 100% panākumu šajā Jaungada ballītē.

Šādi svētki izmaksās no 150 līdz 190 eiro par cilvēku.

Новогодняя ёлка на Соборной площади в Вильнюсе - Sputnik Latvija
Foto
Viena skaistāka par otru: Jaungada egles dažādās pasaules valstīs

Biļetes var rezervēt pa telefonu +371 27 167 370 vai pa e-pastu lattravel@lattravel.lv.

BELLEVUE PARK HOTEL

Savukārt vēl Jaungada naktī ar pirātu kuģi var doties aizraujošā jūras ceļojumā ar nosaukumu "Jaungada ekspresis – 7 "Bagātību sala". 

Jūs gaida piedzīvojumu pasaule un tikšanās ar Karību jūras pirātiem. Aktīvākie dalībnieki varēs pat atrast apslēptos dārgumus, galvenais ir izturēt līdz šim uztraucošajam brīdim un nesapīties ar Džeku Sperovu. Izklaides programmā piedalīsies mākslinieki, dziedātāji, mūziķi, dejotāji un cirka mākslinieki. Un, protams, viesus sagaida konkursi un Jaungada pārsteigumi. Bērniem tiks organizēta spēļu istaba, kur pieredzējuši animatori neļaus viņiem skumt.

Bērniem sagatavoja izklaidējošu programmu ar Ziemassvētku vecīša apsveikumu, konkursu balvām un saldumu galdu.

Biļetes var pasūtīt pa tālruni +371 29 140 545 vai portālā bilesuserviss.lv.

11. novembra krastmala

Lūk, kur jums patiešām būs jautri, un Jaunā gada sagaidīšana garantēti paliks atmiņā – Krastmalā. Jo tie ir tūkstoši laimīgu seju, šampanietis un neticami skaists salūts.

Универмаг Ориго на привокзальной площади Риги сияет огнями - Sputnik Latvija
Ziemassvētku brīvdienas Rīgā ir atzītas par visizdevīgākajām Eiropā

Turklāt rīkotāji sagatavoja kultūrprogrammu ar populāru mūziķu, grupu un dīdžeju piedalīšanos. Un nebaidieties nosalt, speciāli jums ierīkotas vietas, kur būs iespēja pasildīties pie uguns. Arī par Jaungada svinībām raksturīgajiem ēdieniem un dzērieniem nav aizmirsts, neuztraucieties.

Taču pats patīkamākais visos šajos svētkos – jautājuma cena. Jauno gadu Daugavas krastā var sagaidīt absolūti bezmaksas.

Jebkurā gadījumā, vai jūs paliksiet mājās labākajā tuvinieku un draugu kompānijā vai metīsieties ar galvu svinības, lai pēc tam būtu, par ko pastāstīt – izvēle ir jūsu rokās.

Lai šis Jaunais gads atnes jums vēl vairāk prieka un laba noskaņojuma lādiņu! Laimīgu Jauno gadu!

Ziņu lente
0