Ziņa par Jāņa Dombravas jauno mīļāko sacēlusi traci sociālajos tīklos

© Facebook / Nacionālā apvienībaЯнис Домбрава со своей невестой
Янис Домбрава со своей невестой - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sociālie tīkli aktīvi apspriež deputāta Jāņa Dombravas laulības šķiršanu – viņš sācis tikties ar meiteni, kura ir desmit gadus jaunāka par viņu.

RĪGA, 14. decembris — Sputnik. Saeimas deputāts no Nacionālās apvienības Jānis Dombrava šķīries no dzīvesbiedres Ievas un sācis attiecības ar 19 gadus vecu studenti Anniju Asmini, pavēstīja žurnāls Kas Jauns.

Эрнест Гулбис - Sputnik Latvija
Tenisists Gulbis apprecēja modeli no Krievijas

Situācija ir visai pikanta – Jāņa Dombravas jaunā iemīļotā ir desmit gadus jaunāka par viņu pašu. Jāņa un Ievas laulības izira, pat neskatoties uz to, ka 2011. gadā dzertās kāzas aizritēja pēc visiem latviešu tradīciju noteikumiem.

Žurnāls stāsta, ka deputāta zeltnesī vairs nemirdz Nameja gredzens, jo no dzīvesbiedres viņš šķīries pirms gada. Noskaidrojies, ka pāris jau divus gadus nedzīvo kopā, laulību glābt nav izdevies. Ģimenē ir gandrīz sešus gadus vecā meita Elīza.

Par jaunajām attiecībām Dombrava neko daudz nestāsta – sak, laiks iet uz priekšu, un viss, kas noticis, ir uz labu. Politiķis apgalvo, ka priecājas par to, ka izdevies šķirties bez naida un vienoties par kopīgu bērna audzināšanu. Pagaidām deputāts neplāno precēties ar Amini, kura aktīvi strādā Nacionālās apvienības jauniešu organizācijā. "Es nesteidzos," – viņš piebilda.

Ģimenes graušanas anatomija

Ziņa par politiķa šķiršanos sacēla īstu traci sociālajos tīklos. Daži deputātam pārmeta savas partijas tikumisko principu graušanu, citi uzskata Jāņa Dombravas personiskās dzīves apspriešanu par neētisku.

"Svaiga gaļa. Kāpēc ne? Štruts ar tām ģimeniskajām vērtībām, ko sludina paša partija un pats personīgi. Klausies manos vārdos, neskaties uz maniem darbiem © Jūsu @VL_TBLNNK," — raksta Twitter kāds So_Sue_Me

"Tā, kurš sagrāva vienu Latvijas stiprākajām dižģimenēm? Geji? Soross?" — ironiski vaicā Kārlis Langis.

"No neoficiāliem avotiem ir izskanējis viedoklis, ka Jāņa Dombravas šķirtajai sievai vienkārši apnika svīst Kārļa Ulmaņa maskā," — raksta vēl viens jokdaris Cehs.lv.

Jāņa Dombrava laulības iziršanai pat veltīta kolāža "Ģimenes graušanas anatomija".

"Svarīgi, lai nav imigrante!" — atzīmēja lietotājs Reinis Ceplis.

Šķiršanās ir smaga lieta

Savukārt Saeimas bijusī deputāte Ilze Viņķele nepievienojās tikla humoristu ņirdzīgajam tonim.

"Šķiršanās jebkuram cilvēkam ir smags pārdzīvojums un pārbaudījums, īpaši, ja ģimenē bērni. Tādēļ par Dombravu neiesmiešu. Varbūt rūgtā pieredze cilvēku padarīs iecietīgāku un par ģimeni vairs nerunās ideoloģiskos lozungos," — viņa atzīmēja.

"Kārdinājums lēkt Dombravas attiecību apņirgšanas grupvagonā ir liels, bet tad atceros, ka tā ir cilvēka privātā dzīve un nedz es, nedz vairums citu nezina šādu lēmumu īstos, personiskos iemeslus," — rakta Helmuts Caune.

Malā nav palicis arī Nacionālās apvienības loceklis Jānis Iesalnieks. Viņš nostājies partijas biedra pusē:

"Ne visiem izdodas mīlestības uguni noturēt mūža garumā. Ļoti dīvaini lasīt, ka daži to paģēr no cilvēka tikai tāpēc, ka viņš ir nacionālā partijā. Nacionālisms negarantē imunitāti pret neveiksmi attiecībās."

Ziņu lente
0