Pasteidzieties darīt labu: pie Laimas pulksteņa atvēries labdarības namiņš

© Sputnik / Sergey MelkonovLaimas Labdarības namiņš
Laimas Labdarības namiņš - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pie leģendārā Laimas pulksteņa Vecrīgā atkal durvis ver šī paša nosaukuma konditorejas uzņēmuma labdarības namiņš.

RĪGA, 25. novembris — Sputnik, Jeļena Kirillova. Sesto gadu pēc kārtas pirms gada gaidītākajiem svētkiem — Ziemassvētkiem un Jaunā gada — Laimas fabrika ver vaļā labdarības namiņu, ar kura palīdzību visi gribētāji var mazliet iejusties Ziemassvētku vecīša ādā un piepildīt īstu ziemassvētku brīnumu.

Tam nepieciešams pavisam mazliet — jāienāk Laimas namiņā, jāizvēlas atklātnīte ar bērna vēlēšanos un jāpiepilda šis sapnis dzīvē. Šogad labdarības akcijas rīkotāji plāno ar dāvanām pārsteigt vismaz 1 600 bērnus no Latvijas maznodrošinātajām ģimenēm.

© Sputnik / Sergey MelkonovBērnu atklātnes ar Ziemassvētku dāvanu vēlēšanām
Детские открытки с пожеланиями подарков на Рождество - Sputnik Latvija
Bērnu atklātnes ar Ziemassvētku dāvanu vēlēšanām

Pateicoties iedzīvotāju un Latvijas viesu atsaucībai, kopš 2012. gada Laimas labdarības namiņš dāvājis prieku vairāk nekā 3 700 bērniem no visas valsts.

Trešo gadu pēc kārtas šajā akcijā piedalās Latvijas prezidenta sieva Iveta Vējone, kura tradicionāli atver labdarības namiņu un izvēlas pirmo atklātnīti. Šogad viņa kļuva par četrus gadus vecās Lauras labo feju, kura vēlētos leļļu ratiņus, gadus vecajam mazulim, kurš vēlējies dāvanā mašīnīti, un 14 gadus vecajam Elvisam, kurš sapņo par krosenēm.

© Sputnik / Sergey MelkonovDace Bergmane, Toms Didrihsons u Iveta Vējone Laimas Labdarības namiņa atklāšanā
Даце Бергмане, Томс Дидрихсонс и Ивета Вейоне на открытии Благотворительного домика Laima - Sputnik Latvija
Dace Bergmane, Toms Didrihsons u Iveta Vējone Laimas Labdarības namiņa atklāšanā

Kā pastāstīja Orkla Confectionery & Snacks Latvija valdes priekšēdētājs Toms Didrihsons, šogad labdarības akcija kļuvusi vēl pieejamāka — katrs gribētājs var ieiet kompānijas mājas lapā un izvēlēties jebkuru bērna atklātni tur.

Savukārt Talsu novada Sociālā dienesta darbiniece Dace Bergmane piebilda, ka bērnu sapņi mēdz būt dažādi — kāds sapņo kaut vai par konfektēm un rotaļlietu, kāds vēlas planšeti, mobilo telefonu vai velosipēdu, savukārt citi ir ļoti praktiski — un sapņo, piemēram, par jaunu spilvenu.

© Sputnik / Sergey MelkonovRīgā atvēries Laimas Labdarības namiņš
В Риге открылся Благотворительный домик Laima - Sputnik Latvija
Rīgā atvēries Laimas Labdarības namiņš

"Bērniem no Talsiem pirmo reizi tika sniegta šāda iespēja — uzrakstīt atklātnes un pastāstīt par savām vēlēšanām. Tādēļ es vēlos sirsnīgi pateikties visiem, kas piedalās šajā akcijā un palīdzēs izdarīt nelielu brīnumu," teica Dace Bergmane.

"Mēs vēlamies pēc iespējas biežāk dzirdēt bērnu smieklus un prieku. Un mēs varam to izdarīt. Mēs varam kļūt par šī brīnuma daļu. Aicinu visus palasīt atklātnītes labdarības namiņā — esmu pārliecināta, jūs spēsiet atrast tur kaut ko savu," iedrošināja klātesošos Iveta Vējone.

Palīdzēt īstenot bērna sapni un sniegt iespēju saņemt svētkos kārotās dāvanas varēs no šodienas un līdz 23. decembrim, apmeklējot Laimas labdarības namiņu. Pasteidzieties darīt labu!

© Sputnik / Sergey MelkonovLaimas Labdarības namiņš
Благотворительный домик Laima - Sputnik Latvija
Laimas Labdarības namiņš

 

Ziņu lente
0