Ulbrokā vīrietis nogalināja sievieti un nošāvās pats

© © Photo: Valsts policijaГосударственная полиция Латвии
Государственная полиция Латвии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Saskaņā ar versiju ko izteica bojāgājušās sievietes kaimiņi, par slepkavības iemeslu varēja kļūt nelaimīga mīlestība.

RĪGA, 23. novembris – Sputnik. Ulbrokā (Stopiņu pagastā) otrdienas vakarā tika nošauta sieviete, aizdomās turētais slepkava izdarīja pašnāvību, ziņo Valsts policija.

Ap deviņiem vakarā tiesībsargi saņēma vietējo iedzīvotāju zvanu, kuri ciematā izdzirdēja šāvienus. Uz notikuma vietu ieradušies policisti dzīvojamajā mājā atrada sievietes līķi ar šautajiem ievainojumiem, savukārt pagalmā – vīrieša līķi.

Saskaņā ar tiesībsargājošo iestāžu versiju, visdrīzāk vīrietis nošāva sievieti, un pēc tam izdarīja pašnāvību, plašāka informācija izmeklēšanas interesēs netiek atklāta. Uzsākta krimināllieta par slepkavību.

Bojāgājušās sievietes kaimiņi uzskata, ka par slepkavības iemeslu varēja kļūt nelaimīga mīlestība, vēsta skaties.lv. Pēc kaimiņu sacītā, bojāgājušajai bija apmēram 60 gadi, viņa strādāja, bijusi ļoti kārtīga un skaista. Sieviete dzīvoja viena, un kaimiņi nezina, kas bija slepkava.

"Pie viņas regulāri brauca bērni, mazbērni. Tas, kas notika, – traģēdija! Mums aizvien ir slikti," — pastāstīja kaimiņš Nikolajs.

Ziņu lente
0