Avārijas laikā Hanzas ielā cietuši bērni

© Sputnik / Sergey MelkonovАвария на пешеходном переходе в Риге на улице Ханзас
Авария на пешеходном переходе в Риге на улице Ханзас - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Automobilis ietriecies piecgadīgo bērnu grupā Hanzas un Strēlnieku ielas krustojumā, pēc provizoriskiem datiem, pieci bērni cietuši, šoferis aizturēts.

RĪGA, 28. septembris — Sputnik. Hanzas iela Rīgā notikusi avārija — šoferis ietriecās bērnu grupiņā.

© Foto : facebook / Игорь ЕрохинAvārija Hanzas ielā
Авария на пешеходном переходе на улице Ханзас в Риге - Sputnik Latvija
Avārija Hanzas ielā

Kā pastāstīja aculiecinieks, melnas krāsas automašīna Volvo ietriecies 5-6 gadīgo bērnu pūlī, kad bērni krustojot ielu pa gājēju pāreju. Viņš apgalvo, ka visiem bērniem bija uzģērbtas atstarojošās vestes. Pēc viņa teiktā, notriekti pieci bērni, viņi gulēja zemē.

© Sputnik / Sergey MelkonovAvārija Hanzas ielā
Авария на пешеходном переходе в Риге на улице Ханзас - Sputnik Latvija
Avārija Hanzas ielā

 

Visi dienesti reaģēja savlaicīgi — negadījums noticis pulksten 11:40, avārijas vietā ieradušās astoņas neatliekamas palīdzības mašīnas, pulksten 12.00 četras no tām ar cietušajiem bērniem jau aizbrauca uz slimnīcām.

Volvo vadītājs tika aizturēts.

Valsts policija savā lapā Facebook precizējusi, ka negadījumā cietuši trīs bērni, un 1987. gadā dzimušais autovadītājs, iespējams, zaudējis kontroli pār automašīnu veselības problēmu rezultātā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša radio Baltkom ēterā pastāstīja ka trīs 6-7 gadus veci bērni nogādāti slimnīcā, viņu stāvoklis ir stabils. Viens no zēniem guvis nopietnu kājas traumu.

Ceļu satikiksmes negadījuma vietā veiktās pārbaudes rezultātā noskaidrojās, ka alkohola saturs autovadītāja organismā sasniedzis 0,16 promiles, informē Mixnews.lv

Latvijā atļauts vadīt automašīnu, ja alkohola koncentrācija organismā nepārsniedz 0,5 promiles. Pret autovadītāju ierosināta krimināllieta, viņš nosūtīts uz eksperīzi, kuras gaitā noskaidrosies, vai viņš nav lietojis citas reibinošas vielas.


Ziņu lente
0