Kiršteins: sēdināt tos, kuri Salaspili sauc par nāves nometni

© SputnikMemoriālais komplekss Salaspilī
Memoriālais komplekss Salaspilī - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kārtējo malkas klēpi starpnacionālā naida ugunskurā iemetis Saeimas deputāts no Nacionālās apvienības, pieredzējušais provokators Aleksandrs Kiršteins savā mikroblogā Twitter.

RĪGA, 31. augusts — Sputnik. Saeimas deputāts no Nacionālās apvienības Aleksandrs Kiršteins atsaucas uz viņam vien zināmu veco ES valstu pieredzi, kurās varai nepatīkamus "sludinātājus" izsūta uz izcelsmes valsti.

"Gan russkij mir aktīvistu, gan ieslodzīto vairākums ir iebraucēji no PSRS. Ja vecās ES valstis izraida sludinātājus, mums jārīkojas tāpat!" — raksta politiķis.

Pēc tam viņš nolēma izteikties konkrētāk un norādīt, ko tieši vispirms vajadzētu izsūtīt un kurp.

​"Jāmācās no dāņiem un visādi gapoņenko, lindermaņi, koreni un Tjumeņas buzajevi jāizraida uz izcelsmes zemi, kur pie katras mājas peldbaseins," — raksta Kiršteins un ilustrē savu domu ar fotogrāfiju, kurā redzamo ciemu šķērso sadangāts, bedrains un peļķēm klāts ceļš.

​Tiesa, fotogrāfija nav īpaši veiksmīgi izraudzīta, jo tajā redzamās ēkas diemžēl nav raksturīgas Krievijai, par ko, domājams, sniedz mājienu Kiršteins.

Deputāta mikroblogā ir vēl viens interesants tvīts. Kiršteins atsaucas uz publikāciju portālā Tvnet.lv par to, ka 88 gadus vecā naciste Ursula Hāferbeka, kura noliedz Holokaustu, no jauna saņēmusi sodu par tā publisku noliegumu.

​​"Vai drīz arī Latvijā visus vēsturniekus, kas apšauba, ka Salaspils nav bijusi nāves nometne, nebūs jāieliek cietumā?" — vaicā Kiršteins.

Ziņu lente
0