Desmitgadīgais puisēns ar cirvi aizstāvēja vietu šūpolēs

© Sputnik / Alexander Kryazhev / Pāriet pie mediju bankasBērni šūpolēs. Foto no arhīva
Bērni šūpolēs. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Bērnu laukums Rīgā Barona ielā gandrīz kļuva par bērnu šausmenes dekorāciju – desmitgadīgs zēns ar cirvi uzbrucis vienaudzim.

RĪGA, 29. augusts — Sputnik. Rīgas pašvaldības policisti saņēma izsaukumu uz bērnu rotaļu laukumu, lai atrisinātu vietas uz šūpolēm dēļ radušos konfliktu.

Ierodoties Barona ielā, kur notika konflikts, policisti noskaidrojuši, ka kāds desmitgadīgs zēns gribēja pabraukāties šūpolēs, bet tie bija aizņemti. Izcēlies kautiņš, kurā abiem cīnītājiem pievienojās draugi.

Kautiņa iniciators izvilcis no mugursomas cirvi un sāka ar to draudēt apkārtējiem. Pateicoties 12 gadus vecai meitenei un citiem bērniem, mazgadīgo Raskoļņikovu izdevās atbruņot. Taču līdz policijas atbraukšanai viņš paguvis aizbēgt, atstājot notikuma vietā mugursomu un cirvi.

Lai apstiprinātu identitāti, mugursomas fotogrāfija publicēta Rīgas pašvaldības policijas mājaslapās sociālajos tīklos. Drīz policijā ieradās sieviete kopā ar savu desmitgadīgo dēlu. Nedz māte, nedz pats puisēns nespēja izskaidrot agresīvu uzvedību.

Notikušā materiāli nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai, kura izvērtēs gan konkrēto gadījumu, gan arī situāciju ģimenē kopumā.    

Ziņu lente
0