Strīdu starp VID un ss.lv risinās PricewaterhouseCoopers

© CC BY-ND 2.0 / Dow Jones Events / PricewaterhouseCoopers Display TableЛоготип PricewaterhouseCoopers
Логотип PricewaterhouseCoopers - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijā bloķētās mājas lapas ss.lv īpašnieki atraduši auditoru firmu, kura kļūs par mediātoru viņu strīdā ar Valsts ieņēmumu dienestu – pie darba ķeras PricewaterhouseCoopers.

RĪGA, 11. augusts – Sputnik. Auditoru kompānija PricewaterhouseCoopers (PwC) kopā ar PricewaterhouseCoopers Legal (PwC Legal) zvērināto advokātu biroju kļūs par mediātoru strīdā starp sludinājumu portālu ss.lv un Valsts ieņēmumu dienestu (VID), vēsta Baltic Course.

Mediācijas mērķis (strīda noregulēšana, piesaistot starpnieku) ir mierizlīguma noslēgšana.

PwC valdes priekšsēdētāja Zlata Elksniņa-Zaščirinska uzskata, ka valsts iestādei un privātuzņēmumam ir jāievēro likumā noteiktās prasības un tiesības.

"PwC ir par taisnīgu iznākumu, ievērojot samērības principu ievērošanu attiecībā uz abām strīdā iesaistītajām pusēm," — teica viņa.

Vakar ss.lv pārstāvji pastāstīja par plāniem vērsties vienā no "lielā četrinieka" auditoru firmām, lai atrisinātu savas nesaskaņas ar VID.

PwC ir starptautisks kompāniju tīkls, kas piedāvā profesionālus pakalpojumus konsultāciju un audita jomā. Kopā ar Deloitte, Ernst & Young un KPMG tas ietilpst pasaules lielāko auditoru kompāniju tā saucamajā "lielajā četriniekā".

Pēc tam, kad sludinājumu mājas lapas ss.lv īpašnieki atteicās, pēc VID pieprasījuma, atklāt personīgo informāciju par saviem klientiem, kuri publicēja sludinājumus portāla sadaļā "vieglie auto", mājaslapa tika bloķēta.lv domēna zonā.

Ziņu lente
0