Juta Strīķe atklājusi gadsimta noziegumu – Ušakovs gaida tiesas pavēsti

© Foto : Рижская думаRīgas mērs Nils Ušakovs
Rīgas mērs Nils Ušakovs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Juta Strīķe apsūdz Nilu Ušakovu zādzībā, Rīgas mērs atbild, ka "gatavosies kratīšanai un arestiem".

RĪGA, 5.augusts — Sputnik. Rīgas domes deputāte, bijusī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbiniece Juta Strīķe paziņoja, ka kļuvusi par nozieguma aculiecinieci domē.

Par to viņa pastāstīja telekanāla LTV1 tiešajā ēterā.

Pēc viņas vārdiem, Rīgas mērs Nils Ušakovs nozaga monitora vadu kādas sēdes laikā. Viņa atzīmēja, ka tas tika izdarīts ar nolūku.

Taču tālāk Striķe piebilda, ka "uzreiz var redzēt, ka viņš ir neprofesionāls zaglis".

Ušakovs komentēja viņam izvirzīto apsūdzību savā Facebook lapā.

"Juta Strīķe atklājusi pirmo noziegumu Rīgas domē — mērs Ušakovs nozaga vadu. Nopietni. Par to viņa šorīt pastāstīja LTV1 tiešraidē. Un piebilda — "acīmredzot, profesionāls zaglis viņš nav". Došos gatavoties kratīšanām un arestam, " uzrakstīja Ušakovs.

Deputāts no "Vienotības" partijas Vilnis Ķirsis, kurš atradās tai pat sēdē, savā Twitter mikroblogā padalījies ar video no notikuma vietas, kuru publicējis lietotājs vārdā Kaspars_Zn. Pēc lietotāja viedokļa, Rīgas mērs centās sabojāt Ķirša monitoru, lai deputāts nevarētu parādīt sagatavoto prezentāciju.

​Jutas Strīķes un Nila Ušakova savstarpējās cīņas turpinās jau sen.

Kā iepriekš rakstīja Sputnik, jūnijā Rīgas mēra vēlēšanās Strīķe vaicāja Ušakovam, vai viņš nav Putina fans. Ušakovs teica, ka izvēlas nevērtēt ārvalstu politiķus, taču viņš noteikti nav sajūsmā par politiķiem, kuri maina savu uzvārdu un nesaprotami kur dzimuši. Zināms, ka īstais Strīķes vārs ir Anna Potapova un viņas biogrāfijai ir daudz tumšu plankumu.    

Ziņu lente
0