Maxima tirgo vegānu pārtiku piecās Latvijas pilsētās.

© MaximaВегетарианские продукты в сети магазинов Maxima в Латвии
Вегетарианские продукты в сети магазинов Maxima в Латвии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Veģetāros un vegānu produktus var iegādāties Maxima lielveikalos Rīgā, Jelgavā, Jūrmalā, Mārupē un Ogrē, īpaši populārs ir vegānu siers.

RĪGA, 2. augusts – Sputnik. Jau 15 Maxima Latvija veikalos ir iekārtoti īpaši plaukti ar vegānu un veģetāro produkciju, raksta Mixnews.lv.

Tādi pārtikas produkti ir pieejami ne tikai Rīgā, bet arī četros veikalos ārpus galvaspilsētas – Jelgavā, Jūrmalā, Ogrē un Mārupē. Tos var iegadāties arī interneta veikalā e-maxima.lv.

 

"Esam novērojuši, ka pēdējā laikā interese par šiem produktiem tikai pieaug. Laiku pa laikam, lai vienkārši pamēģinātu, tos izvēlas arī tie iedzīvotāji, kuriem iepirkumu grozos ir arī gaļas produkti.

Tomēr, sākoties piknika sezonai, palielinās gan sēkliņu, gan burgeriem domāto pupiņu, gan dažādu mērču, gan grilēšanas komplektu pārdošanas apjomi. Tomēr populārāko produktu vidū joprojām ir sojas deserti un dzērieni, bet pēdējos mēnešos par vienu no iecienītākiem produktiem šajā kategorijā kļuvis vegānu siers," – pastāstīja Maxima Latvija komercdirektors Viktors Troicins.

Kopš gada sākuma, kad lielākos Maxima Latvija veikalos bija iekārtoti īpaši plaukti ar vegānu un veģetāro produkciju, šo produktu pieprasījums pieaudzis aptuveni par 15%.

Ziņu lente
0