Būs skaļi: Rīgā sinhroni spēlēs 300 bundzinieku

© Sputnik / Oksana DzadanВыступление барабанщиков Школы ударных инструментов имени Анджея Граудса на Ратушной площади Риги
Выступление барабанщиков Школы ударных инструментов имени Анджея Граудса на Ратушной площади Риги - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šodien Rīgā notiks Baltijas bundzinieku samits – Grīziņkalna parkā plkst 18:00 savāksies ap 300 mūziķu.

RĪGA, 9. jūlijs – Sputnik. Jau trešo reizi sporta laukumā Ghetto Games notiks unikāls šovs – simtiem bundzinieku sinhronā uzstāšanās. Uz pasākumu tiek aicināti visu vecumu ritmiskās mūzikas cienītāji. Ieeja bez maksas.

Ģenerālmēģinājums notiks svētdien no plkst. 16:00 līdz 17:30, un Lielais koncerts sāksies plkst. 18:00 un ilgs līdz 21:00. koncertā piedalīsies ne tikai latviešu bundzinieki, bet arī viesi no Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Polijas un ASV- JP Bouvet bundzinieks.

Visas dienas garumā, no plkst. 11:00 līdz 18:00 notiks meistarklases, radošās darbnīcas, priekšnesumi, tāpat būs atvērts gadatirgus, kurā varēs iegādāties bungu aprīkojumu, aksesuārus un citas lietas.

"Baltijas bundzinieku samits ir kā sniega pika, kura tikko sākusi velties no kalna un pavisam drīz pārvērtīsies lavīnā". No šķietami utopiskas idejas Baltijas bundzinieku samits ir kļuvis par lielāko bundzinieku pasākumu Ziemeļeiropā. Šis pasākums ir atvērts ikvienam, kurš, kaut pat nedaudz,ir saistīts ar bungām un ritmu,” paziņo galvenais pasākuma organizators Andžejs Grauds.

Ziņu lente
0