Rīgā paradīsies "šokolādes" soliņi

© Sputnik / Лев РыжковСтенд фирмы "Лайма" на международной выставке "Продэкспо - 2017"
Стенд фирмы Лайма на международной выставке Продэкспо - 2017 - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
11. tramvaja pieturā pie šokolādes muzeja Laima tagad varēs atpūsties uz šokolādes konfekšu Asorti dizaina soliņiem, tie tiks atklāti 11. jūlijā Pasaules šokolādes dienā.

RĪGA, 15. jūnijs – Sputnik. Konditorejas fabrika Laima par godu valsts simtgades jubilejai dāvinās Rīgai īpašus "šokolādes" soliņus, vēsta Rīgas domes mājaslapa. Soliņi tiks izvietoti 11. tramvaja pieturā, kas atrodas Miera ielā pie šokolādes muzeja Laima Mežaparka virzienā.

Laima izsludināja konkursu par sola labāko dizainu, un zīmola Facebook lapā tika veikta aptauja, kurā varēja izvēlēties starp četriem variantiem. Uzvarēja šokolādes konfekšu Asorti soliņu ideja, ko radījis rīdzinieks Imants Zutis: par šo dizainu bija visvairāk balsu Facebook vietnē, to atbalstīja arī uzņēmuma žūrija. Fabrika Laima ražo Asorti konfektes kopš pagājušā gadsimta 50. gadiem.

"Sajūtas par uzvaru konkursā ir ļoti patīkamas un pozitīvas. Novērtēju, ka mans darbs tika atzīts par labāko. Tad, kad uzzināju par šo konkursu, es nodomāju, ka tas ir tieši kā radīts man. Pats ikdienā strādāju radošā industrijā, tādēļ arī idejas par risinājumiem bija daudz. Pēc ideju apkopošanas un konsultācijām ar ražošanas procesu veicējiem, es sapratu, ka tieši šokolādes konfekšu "Asorti" soliņa ideja būs tā īstā," – skaidro soliņu idejas autors Imants Zutis.

"Šokolādes" soliņus 11. tramvaja pieturā Laima Mežaparka virzienā plānots atvērt jau šogad 11. jūlijā Pasaules šokolādes dienā.

Ziņu lente
0