Pēc kārtas: Rīgā atklāj jaunus aktivitāšu laukumus

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vakar Latvijas galvaspilsētā tika atklāts viens no 12 jauniem aktivitāšu laukumiem.

RĪGA, 28. maijs — Sputnik. Sestdien, 27. maijā, pulksten 18.00, Rīgā, Andromedas gatvē 16 notika oficiālā viena no 12 jauniem aktivitāšu laukumiem atklāšana, informē Rīgas pašvaldības portāls.

Šos laukumus uzstāda pilsētas pašvaldība. Sestdienas pasākuma laikā viesiem bija iespēja piedalīties dažādās atrakcijās un redzēt ielu vingrotāju priekšnesumu.

Getliņi - Sputnik Latvija
Viedoklis
Tomāti Getliņos

Saskaņā ar plānu līdzīgi aktivitāšu laukumi tiks atklāti  Mežciema ielā 25, Brīvības ielā 124, Viestura prospektā 39, Maskavas ielā 285 un Ķengaraga promenādē, Šķirotavā, Keramikas ielā Bolderājā, Iļģuciemā, Zolitūdē un Ēbeļmuižas parkā.

Sākot ar 2011. gadu, sociālās aptaujās lielākā daļa rīdzinieku atzīst, ka apmierināti ar Rīgas domes darbu.

Dzīves galvenās jomas, ar kurām ir apmierināti praktiski visi iedzīvotāji, tie ir kultūra un izklaide, labiekārtošana un tīrības uzturēšana pilsētā, kā arī skvēru, parku un zaļo zonu apsaimniekošana. Turklāt pēc sociologu datiem vairākums rīdzinieku lielākā vai mazākā mērā ir apmierināti ar komunālajiem pakalpojumiem. No tā visa var secināt, ka pilsētas vadība savu galveno funkciju, pēc iedzīvotāju domām, veic labi.

Pašvaldības plānos līdz 2030. gadam ir Rīgas nopietna attīstība un labiekārtošana.

Paredzams, ka ostas rūpniecības zona pārcelsies no pilsētas centra, tiks iekārtotas 14 jaunas pludmales, VEF Kultūras pils rekonstrukcija tiks pabeigta, bet Rīgas zoodārza tropu tauriņi pārvāksies uz jaunu māju. Un tā ir tikai maza Latvijas galvaspilsētas attīstības daļa.

3. jūnijā Latvijā notiks pašvaldības vēlēšanas- tiks ievēlēts deviņu pilsētu un 110 novadu domu sastāvs, tai skaitā Rīgas domes.

Rīgas mērs Nils Ušakovs tika ievēlēts 2009. gadā 2013. gada vēlēšanās, viņu pārvēlēja uz jaunu termiņu. Latvijas jaunāko laiku vēsturē neviens politiķis neieņēma Rīgas vadītāja amatu tik ilgi.

Ziņu lente
0