Nav tak maija mēnesis! Ventspilī uzsnidzis sniegs

© Foto : twitter / meteolapa.lv‏ Ventspilī uzsnidzis sniegs
Ventspilī uzsnidzis sniegs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Viss sniegs, ko latvieši nesastapa Ziemassvētkos, uzsniga 9.maijā. Ventspils iedzīvotāji sūdzas uz aukstumu dzīvokļos un joko, ka pienācis jauns mēnesis "majambris".

RĪGA, 9.maijs — Sputnik. Ventspils iedzīvotāji ļoti neparastā veidā sagaida 9.maiju. No paša rīta pilsētā ieradās sniegputenis.

Mājas lapa meteolapa.lv publicēja pilsētas peizāžas fotogrāfiju ar īsu komentāru "9.maijs. Ziemassvētki".

Pilsētas portālā Ventass Balss pilsētnieki dalās ar saviem iespaidiem par laikapstākļiem.

"No rīta, kad es izgāju uz darbu, es pamanīju prātam neaptveramu skatu. Bija sniegputenis, gāza slapjš sniegs, aizlipināja acis ciet! Sniegputenis, kurš no rīta uzbrūk Ventspilij, visus pārsteidza. Vēl vakar spīdēja saule, tāpēc sinoptiķu prognozēm bija grūti ticēt. Varbūt iestājās MAJAMBRA mēnesis? Un kā ar apkuri? Kaloriferu mums nepietiks. Varbūt derētu nodrošināt sevi ar elektriskajām krāsnīm nākotnei?"

#winter #Ventspils

Публикация от Pārsla Kopmane (@parslakopmane) Май 9 2017 в 1:06 PDT

"Izlasīju: šodien no rīta Skrīveros gaisa temperatūra pazeminājās līdz —2 grādiem. Tas kļuva par jaunu aukstuma rekordu 9.maijā šajā laikapstākļu novērošanas stacijā! Iepriekšējie rekordi tika reģistrēti  Skrīveros 1945. un 1999.gadā, divas reizes, kad temperatūra nokrita līdz —1,8 grādiem! Vislielākais aukstums naktī bija Zosēnos —4 grādi, un pārējās vietās —3 grādi! Maijs!!!!!! Jūs redzat, kas notiek aiz loga?????!!!!!!"

#9may#Ventspils#

Публикация от Ирена (@irencik68) Май 9 2017 в 12:05 PDT

"Re, kur puķes nosalušas, uz palodzes stāvēja! Vakarā aplīmēju logus. No rīta piecēlos, un bija vēl aukstāks. Pataustīju baterijas, viņas ir aukstas. Tāda sajūta, ka tu atrodies uz ielas!"

Pilsētas portāls veica aptauju: "Vai šī rīta laika apstākļi tevi pārsteidza? " Pirmo vietu ieņēma atbilde: "Lasīju prognozes, bet vienalga esmu pārsteigts."

#snowinmaygoaway #ventspils

Публикация от Hannes Zott (@hanneszott) Май 8 2017 в 11:53 PDT

 

Ziņu lente
0