Politika

Andrejs Mamikins ieteicis DP vadītājam vadīt pārraidi "Baumas"

© Sputnik / Sergey MelkonovEirodeputāts Andrejs Mamikins
Eirodeputāts Andrejs Mamikins - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Drošības policija uzskata, ka tās priekšnieka Normunda Mežvieta vārdi par to, ka eirodeputātu braucienu uz Sīriju organizējusi Krievija, ir tikai viedoklis.

RĪGA, 8. aprīlis — Sputnik. Eirodeputāts Andrejs Mamikins savā lapā Facebook publicēja Drošības policijas priekšnieka (DP) oficiālo atbildi pēc viņa prasības atsaukt nepatieso informāciju par braucienu uz Sīriju.

Drošības policijas (DP) priekšnieks Normunds Mežviets - Sputnik Latvija
DP: Mamikina vizīte Sīrijā atbilst Krievijas interesēm

Šī gada martā DP priekšnieks Normunds Mežviets LNT pārraidē "Rīta panorāma" paziņoja, ka Eiropas Parlamenta deputātu Andreja Mamikina, Tatjanas Ždanokas un Janas Tomas braucienu uz Alepo humānās palīdzības nodošanai ir Krievijas organizēts pasākums ar mērķi nodemonstrēt atbalstu tās darbībām.

Savukārt Mamikins norādīja, ka vizīti organizējusi Sīrija un ierosinājumu to organizēt izteikuši tikai seši EP deputāti, kuri apmeklēja Damasku un Alepo. Politiķis pieprasīja no DP atsaukt apmelojošo informāciju, kas izplatīta valsts telekanāla ēterā.

Vakar DP atbildēja uz politiķa prasību un paziņoja, ka Mežvieta vārdi ir tikai viņa personīgais viedoklis. Iestādes oficiālo vēstuli Mamikins publicēja savā lapā Facebook.

Rezultātā Andrejs Mamikins ierosināja atjaunot Latvijas televīzijā programmu "Baumas" un uzticēt to vadīt Normundam Mežvietam.

Ziņu lente
0