Starp Liepāju un Trāvemindi kursēs vēl viens prāmis

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tagad prāmji no Liepājas uz Trāvemindi un atpakaļ kursēs desmit reizes nedēļā – līnijā sāks darbu vēl viens transporta kompānijas "Stena Line" prāmis – Stena Nordica.

RĪGA, 2. aprīlis — Sputnik. Prāmju operators "Stena Line" palielinājis reisu skaitu starp Liepāju un Trāvemindi, raksta BNN.

No 31. marta maršrutā Trāveminde-Liepāja sācis kursēt papildu prāmis — Stena Nordica, kurš nodrošinās lielāku reisu skaitu un pārvadājumu kapacitāti, tātad reisu skaits pieaugs līdz 10 nedēļā.

Шишки на сосне в поселке Гаспра в Крыму - Sputnik Latvija
Turcija pārtraukusi prāmju satiksmi ar Krimu

"Satiksme no Baltijas valstīm uz Centrāleiropu un Skandināviju ir stratēģiski svarīga uzņēmumam "Stena Line". Mēs prognozējam pieaugošu pieprasījumu kravas pārvadājumu pakalpojumiem uz Baltijas valstīm un no tām. Maršruts tiek attīstīts, lai stiprinātu pozīciju tirgū un piedāvātu klientiem augstāko pakalpojumu servisu," — paskaidroja uzņēmuma Baltijas jūras ziemeļu reģiona tirdzniecības direktors Ēriks Tulins.

Prāmi Stena Nordica 2000. gadā uzbūvējusi britu kompānija P&O Ferries. Sākotnēji tas kursēja maršrutā Līverpūle-Dublika, bet 2004. gadā to iegādājās "Stena Line". Stena Nordica ir kravas un pasažieru prāmis, kas pieder pie ROPAX (roll-on/roll-off/passenger) tipa.

Ziņu lente
0