Rēzeknē izdomāja, kā piesaistīt tūristus no kaimiņu rajoniem un kaimiņvalstīm

© Sputnik / Sergey MelkonovRēzeknes simbols "Latgales Māra"
Rēzeknes simbols Latgales Māra - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jebkurā gada laikā tūristiem Rēzeknē būs labs laiks.

RĪGA, 4. marts — Sputnik. Rēzeknes pilsētas dome līdz 2017. gada 11. aprīlim izsludinājusi atklātu SPA viesnīcas kompleksa metu konkursu, kam jākļūst par magnētu, lai piesaistītu tūristus no Latvijas, Latgales un kaimiņvalstīm, raksta Baltnews.lv.

Darba uzdevums ietver viesnīcas ēkas un SPA kompleksa un pieguļošās teritorijas Brīvības ielā 23 (8995 kvadrātmetru) maketa izstrādi.

Египетские пирамиды - Sputnik Latvija
No 1. jūlija Ēģiptē paaugstināsies cenas tūristu vīzām

Rēzeknes pilsētas domes preses dienests informē, ka SPA kompleksam jāpiesaista tūristi un jāpanāk, lai viņi gribētu pavadīt Rēzeknē vēl dažas dienas jebkurā gadalaikā.

Tieši tāpēc tam jābūt pamatīgi pārdomātam klientu ērtībām, tai skaitā arī ar pārvietošanās ierobežojumiem. SPA kompleksā paredzēts ierīkot ūdens relaksācijas un SPA procedūru centru: procedūru kabinetus, pirtis, telpas ārstnieciskām nodarbībām personām ar invaliditāti, fitnesa un trenažieru zāles, peldbaseinu (aptuveni 120 kvadrātmetri) ar kaskādēm u. tml., transformējamās atpūtas zonas ar bāru, džakuzi, terases saules vannām utt. Turklāt ir svarīgi, lai SPA kompleksa pakalpojumi būtu pieejami arī tiem, kas nenakšņos viesnīcā.

Barselona. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Barselonas centru grib atbrīvot no viesnīcām

Četru zvaigžņu viesnīcas numuru fonds sastāvēs no 100 istabām ("luksus" klases, ģimenes, vienvietīgi un divvietīgi numuri, kā arī telpas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām). Blakus viesnīcai atradīsies autostāvvieta autobusiem un 40-50 vieglajām automašīnām.

Viesu diennakts laika režīmā apkalpos a la carte restorānā. Turklāt viesnīcā plānots uzbūvēt daudzfunkcionālās telpas konferencēm, semināriem, izstādēm, banketiem un pat teātra izrādēm 60 un vairāk cilvēkiem.

Nolikums par konkursu paredz, ka speciālā žūrija izvēlēsies trīs labākos projektus, kuru autori saņems naudas prēmijas — 4 tūkstoši eiro (par 1. vietu), 3 tūkstoši eiro (par 2. vietu) un 2 tūkstoši eiro (par 3. vietu).

Ziņu lente
0