VID pievērsīs pastiprinātu uzmanību būvniecībai un taksometriem

© Foto : Valsts ieņēmumu dienestsVID ēka. Foto no arhīva
VID ēka. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Saskaņā ar jaunieceltās VID vadītājas domām, transporta nozarei, būvniecībai un internēta veikaliem jāpievērš īpaša uzmanība.

RĪGA, 14. novembris — Sputnik. Valsts ieņēmumu dienests tuvākajā laikā pastiprinātu uzmanību plāno pievērst būvniecībai, transporta sektoram un interneta veikaliem, šodien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta Panorāma" sacīja jaunieceltā dienesta ģenerāldirektore Ilze Cīrule, ziņo aģentūra LETA

"Ir apzinātas noteiktas nozares, ar kurām vajadzētu strādāt pastiprināti — tā ir būvniecība, tā ir transporta nozare, iekļaujot gan lietoto automašīnu tirdzniecību, gan taksometru pakalpojumus, kā arī tie viennozīmīgi ir interneta veikali," — teica Cīrule.

Kā jau tika ziņots, 8. novembrī valdība apstiprināja Cīruli VID ģenerāldirektora amatā. Viņa sāk pildīt amata pienākumus no šodienas.

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola iepriekš informēja, ka viens no būtiskākajiem Cīrules veicamajiem darbiem būs jaunas VID darbības stratēģijas izstrāde. Tāpat jaunajai VID vadītājai būs jāturpina sāktās VID reformas, tostarp Finanšu un Muitas policiju apvienošana, kā arī iekšējās drošības stiprināšana.

Ziņu lente
0