Pūkains PR, jeb gājiens ar runci

© Sputnik / Oksana DzadanКоты Рижской думы
Коты Рижской думы - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Imantā atklāts jauns fitnesa centrs, kas piedāvā augstākās kvalitātes aprīkojumu un pakalpojumus par nelielu maksu. Pirmie kluba telpā ienāca Rīgas domes kaķi Muris un Kuzja.

RĪGA, 12. marts — Sputnik. Rīgas mērs Nils Ušakovs kopā ar Rīgas domes kaķiem Muri un Kuzju piektdien Imantā svinīgi atklāja fitnesa klubu, kas piedāvās kvalitatīvu fitnesu par zemākajām cenām.

Centra atklāšanas pasākumā mērs divās valodās pastāstīja par to, ka "veselā ķermenī — vesels gars, bet veselā pilsētā — veiksmīgi cilvēki." Kaķus satrauca lielais cilvēku skaits, un viņi vēroja publiku platām acīm.

Kad lentīte bija pārgriezta, mērs devās ekskursijā, bet kaķi – izpētīt trenažierus. Patiešām, Rīgas domes PR-kaķi ir ārkārtīgi savaldīgi. Abi stoiski izcieta bezgalīgās fotosesijas ar fitnesa centra apmeklētājiem, kas piedalījās zāles atklāšanā, ļāva sevi glaudīt un pozēja fotogrāfiem.

© Sputnik / Oksana DzadanFitnesa centra atklāšana
Fitnesa centra atklāšana - Sputnik Latvija
Fitnesa centra atklāšana

Neviens no viņiem neatļāvās iezīmēt teritoriju, un dārgie trenažieri arī pēc kaķu vizītes saglabāja agrāko ārieni un patīkamo smaržu.

Klubs strādās premium-budget formātā, tātad sniegs augstākās kvalitātes pakalpojumus par nelielu maksu.

"Visa samaksa būs pārskatāma Valsts ieņēmumu dienestam, — uzsvēra Gints Kuzņecovs, Latvijas fitnesa asociācijas vadītājs. — Katrā klubā tiek ieguldīts aptuveni miljons eiro."

Kluba platība ir 1500 kv.m, telpā atrodas 40 kardio trenažieri, vairāk nekā 20 skrejceliņi, vairāki spēka trenažieri, hanteles, lieliska zona stiepšanās vingrojumiem, telpas aerobikas nodarbībām un citas sporta nodarbībām noderīgas lietas.

"Es priecājos, ka pirmā kvalitatīvā budžeta sporta zāle ir atvērta Imantā, rajonā, kur līdz ar mani pašu dzīvo 50 000 iedzīvotāju, — teica pilsētas mērs Ušakovs. — Protams, Rīgas dome priecāsies arī par līdzīgu klubu dibināšanu citos pilsētas rajonos. Augstākās kvalitātes pakalpojumi par zemām cenām — tas ir izdevīgi ne tikai cilvēkiem, bet arī pilsētai."

Sputnik pajautāja mēram, kurš kuru reklamē? Mērs ar kaķiem — fitnesa klubu, vai kaķi — mēru? Kur nākamreiz gaidīt Kuzju un Muri? Renovēto ielu atklāšanā, vai varbūt skolas pusdienu degustācijā? Skolēni būtu sajūsmā par šo ideju.

"Organizatori palūdza ņemt līdzi kaķus, — smaidot, stāstīja mērs. — Ir ticējums, ka mājās valdīs laime, ja kaķis ienāks telpā pirmais. Nekādu konkrētu plānu par vizītēm ar kaķiem man pagaidām nav, taču pilsētas reklāmā sociālajos medijos mūsu domes kaķi jau ir piedalījušies un, manuprāt, viņiem tas izdevās labi."

Ziņu lente
0