Politika

Azerbaidžānas prezidents atsauc no amata vēstnieku Latvijā

CC BY-SA 3.0 / wikipedia / Gulustan / Азербайджан флагAzerbaidžānas Republikas karogs.
Azerbaidžānas Republikas karogs. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Plašsaziņas līdzekļos tika publicēta informācija par to, ka vēstnieka Elmana Zeinalova dzīvesbiedre Nazira ir vēlējusies piekukuļot amatpersonas, lai saņemtu autovadītāja apliecību Latvijā.

RĪGA – 1. feb, Sputnik. Azerbaidžānas prezidents Ilhams Alijevs ir parakstījis rīkojumu par Azerbaidžānas vēstnieka Latvijā Elmana Zeinalova atsaukšanu no amata.

"Ņemot vērā Azerbaidžānas Republikas Konstitūcijas 109.panta 15.punktu, atsaucu no amata Azerbaidžānas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Elmanu Hidajatoglu Zeinalovu," – teikts valsts vadītāja rīkojumā.

Saskaņā ar plašsaziņas līdzekļu publicēto informāciju, vēstnieka dzīvesbiedre Nazira Zeinalova ir centusies Latvijā saņemt autovadītāja apliecību ar kukuļa palīdzību. Intervijā Azerbaidžānas ziņu aģentūrai apa.az Zeinalovs noliedz informāciju par krimināllietas ierosināšanu pret dzīvesbiedri un atzīmē, ka viņa sieva nav devusi kukuli par autovadītāja apliecības saņemšanu, bet gan "Jaunā gada priekšvakarā vēlējusies pasniegt ierēdnim dāvanu – 50 eiro."

Ziņu lente
0