"Aizturēja un nolika uz asfalta": sacīkšu cienītāja no Latvijas piedzīvojumi Tallinā

CC0 / pixabay / Дрифт
Дрифт - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tallinas policija aizturēja Latvijas pilsoni, kurš ar savu Lexus markas automobili centās aizbēgt no kārtības sargiem.

RĪGA, 15. jūlijs – Sputnik. Būdams pie skaidra prāta un ar visiem nepieciešamajiem dokumentiem Latvijas pilsonis nezināma iemesla dēļ sarīkoja sacīkstes ar policistiem Tallinā, vēsta Bb.lv.

Incidents notika piektdien, 12. jūlijā, ap 22:00. Ceļu policisti centās apturēt automobili Lexus, kurš pārbrauca pāri krustojumam pie sarkanās luksofora gaismas.

Taču vadītājs uz policistu lūgumiem apstāties reaģēja ļoti dīvaini, proti, mēģināja aizbēgt. Par to pastāstīja Ziemeļtallinas prefektūras operatīvais vadītājs Urmass Kruls.

Sieviete sadauzījusi noīrēto Ferrari jau pie pirmā luksofora - Sputnik Latvija
Video
Sieviete sadauzījusi noīrēto Ferrari jau pie pirmā luksofora

Pārkāpējam sacīkstes beidzās visai slikti. Policisti mašīnu tomēr panāca un apturēja, savukārt vadītāju izvilka, aizturēja un nolika uz asfalta. Jādomā, ka cilvēkam, kurš vēlējās aizbēgt no policistiem, kaut kas nav īsti kārtībā. Taču, par spīti kārtības sargu izbrīnam, gan ar pašu "sacīkšu braucēju", ar viņa dokumentiem viss bija atbilstoši likumam.

Vadītājs bija pie skaidra prāta, visi mašīnas dokumenti un vadītāja apliecība bija uz rokām, savukārt Lexus automobilī neatradās nekas aizdomīgs.

Policisti turpina minēt, kādēļ pabraukšana pie sarkanās gaismas tik ļoti nobiedēja auto cienītāju, ka viņš pilnā ātrumā metās prom no viņiem.

Taču sods Latvijas pilsoni tomēr panāca. Viņam tika izrakstīti administratīvie sodi par braukšanu pie sarkanās gaismas un par mēģinājumu aizbēgt no kārtības sargiem.

Ziņu lente
0