Krievijas vēstnieka slepkavība Ankarā esot izdevīga Maskavai, uzskata Lietuvas politiķe

© Sputnik / Максим Блинов / Pāriet pie mediju bankasЦветы у портрета посла России в Турции А. Карлова
Цветы у портрета посла России в Турции А. Карлова - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lietuvas bijusī aizsardzības ministre pavēstījusi, ka Andreja Karlova slepkavība galvenokārt esot izdevīga Kremlim. Sociālo tīklu lietotāji viņai nepiekrīt.

RĪGA, 22. decembris — Sputnik. Lietuvas bijusī aizsardzības ministre Rasa Juknēvičiene uzskata, ka Krievijas vēstnieka Turcijā Andreja Karlova slepkavība esot izdevīga Maskavai, vēsta Sputnik Lietuva.

Savā lapā tīklā Facebook Lietuvas bijusī aizsardzības ministre komentēja Krievijas vēstnieka slepkavību.

"Šie šāvieni visnoderīgākie ir Kremlim. Pat ja viņi nav bijuši pasūtītāji," — viņa raksta.

"Man pietika piecas minūtes paskatīties Solovjova raidījumu, lai apstiprinātos pirmās aizdomas, kas parādījās, kad uzzināju par notikušo," – atzīmē bijusī ministre.

"Kāpēc tas viņiem ir vajadzīgs? Pirmkārt, lai pierādītu, ka arī viņi karo pret terorismu. Otrkart, tagad noklusīs protesti pret zvērībām Alepo. Treškārt, pasaulē arī turpmāk tiks sēta haosa, satraukuma un baiļu atmosfēra," – raksta Juknēvičiene.

Sociālo tīklu lietotāji nepiekrīt politiķes viedokli

Larissa Veldiaxova nosauc Juknevičienes vārdus par "rusofobām fantāzijām" un pauž uzskatu, ka tie norāda, cik vāja ir politiķe.

"Tā vietā, lai paustu līdzjūtību bojāgajušā diplomāta ģimenei, tiek izdarīti absolūti nepamatoti secinājumi," — raksta Veldiaxova.

Arī Vladislav Ošovskij norāda, ka izteikumi ir nepamatoti un politiķes komentārus dēvē par "tukšiem vārdiem".

"Žēl, ka cilvēki, kas izskatās gudri, atļaujas tādas muļķības. Tiesa, lasu komentārus un redzu, ka atradušies daudzi šīs līnijas sekotāji. Kāda publika, tāds arī teātris. Ejiet, strādājiet dzimtenes labā, godātie, labums būs lielāks," – komentē lietotājs.

Pirmdien Krievijas vēstnieks Turcijā Andrejs Karlovs tika nāvīgi ievainots fotogrāfiju izstādes atklāšanas pasākumā Ankarā. Noziedznieku – bijušo Turcijas policijas darbinieku – specdienesti nošāva nozieguma vietā.

Ziņu lente
0