Sputnik sācis darbu lietuviešu valodā

© Sputnik / Konstantin Chalabov / Pāriet pie mediju bankasSputnik
Sputnik - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sputnik Lietuva ir trešais informācijas aģentūras un radio Sputnik resurss Baltijas valstīs.

RĪGA, 20. decembris — Sputnik. Starptautiskā informācijas aģentūra un radio Sputnik laidusi klajā informācijas portālu lietuviešu un krievu valodās.

Preses kioski. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Visu cīņai ar "Kremļa drakonu": Eiropu biedē Krievijas plašsaziņas līdzekļi

Profesionāla žurnālistu un redaktoru komanda stāsta par starptautiskajiem un vietējiem notikumiem, publicē daudzveidīgus viedokļus aktuālos jautājumos. 

Ziņu portāls piedāvā lasītājam daudzveidīgu multivides saturu: informatīvo grafiku, video, fotoreportāžas, pārraides tiešsaistē un aptaujas tīmeklī. Sputnik Lietuva portālā pieejami analītiski materiāli, ekskluzīvas intervijas un ekspertu viedokļi.

Sputnik Lietuva ir trešais informācijas aģentūras un radio Sputnik resurss Baltijas valstīs. 2016. gada sākumā darbu sāka Sputnik Latvija un Sputnik Igaunija ziņu portāli. Šī gada oktobrī Sputnik Igaunija iekļuva valsts sabiedriski politisko interneta izdevumu TOP 10, kurā vietas ieņem tradicionālie tīmekļa telpas līderi: postimees.ee, delfi.ee, ohtuleht.ee, aripaev.ee, linnaleht.ee u.c.

ES. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Serbijas politiķis: ES ir zaudējusi tiesības dēvēt sevi par cilvēktiesību sargu

Sputnik koncepcija paredz mūsdienīgu saziņas tehnoloģiju izmantošanu, profesionalitāti un tuvu saskarsmi ar lasītāju, kas ļauj ziņu aģentūrai strauji attīstīties un iekarot auditoriju visā pasaulē. Moto "Mēs stāstām par to, ko citi noklusē" atspoguļo Sputnik ziņu resursu saturu, kuru galvenais mērķis ir informēt par dažādiem viedokļiem.

Sputnik (sputniknews.com) ir ziņu aģentūra un radio ar multivides informatīvajiem centriem dažādās valstīs. Sputnik darbā tiek izmantotas tīmekļa vietnes, analogās un digitālās radio pārraides, mobilās lietojumprogrammas un profili sociālajos tīklos. Abonentiem Sputnik sniedz informāciju visu diennakti — tā pieejama angļu, arābu, spāņu un ķīniešu valodās.

Ziņu lente
0